Pedagoog

Simon Hay
Pedagoog

Locatiemanager

Janine van der Meijden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Hillevliet 96
3074 KD Rotterdam
T 06-89990766

LRK-nummer 324.446.913

 

                                 

Wat is het fijn op de zolder van de Blijvlietschool. BSO Bij de Buren heeft er twee mooie ruimtes, helemaal ingericht naar leeftijd. In de ruimte voor de jongste kinderen hebben we bijvoorbeeld een poppenhoek en autokleed. In de andere ruimte zijn er meer tafels om huiswerk te maken en creatieve activiteiten te doen. Lekker chillen? In de gang staat een heerlijke hoekbank en is er een plekje met zitkussens en een kast vol boeken. Hier kun je lekker wegdromen …

BSO Bij de Buren zit niet alleen ín de Blijvlietschool, we werken ook nauw samen. En dat betekent o.a. dat we, naast onze eigen ruimtes, ook volop gebruik kunnen maken van het technieklokaal, de keuken en speelzolder. Om proefjes te doen, toneel te spelen, te dansen, muziek te maken of een heerlijk, goed gevuld soepje te brouwen. 

Zijn we het binnen zat? Dan gaan we gauw naar buiten. Lekker voetballen op het schoolplein of naar de speeltuin die vlak in de buurt ligt. BSO Bij de Buren? Hier valt zóveel te ontdekken!

Lekker Fit!
BSO Bij de Buren is een Lekker Fit! locatie. Dat betekent dat we op een gezonde én leuke manier bezig zijn met voeding en bewegen. Meer weten? Lees meer.

 

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Wil je daarnaast actief meedenken over belangrijke zaken als de kwaliteit van onze kinderopvang, ons pedagogisch beleid, de openingstijden en het prijsbeleid? We verwelkomen je graag in onze oudercommissie. Aanmelden kan eenvoudig bij een van onze pedagogisch medewerkers.

Vervoer en begeleiding
De kinderen worden te voet door pedagogisch medewerkers van de BSO opgehaald bij de hieronder genoemde gekoppelde scholen.

Vakantieopvang en voorschoolse opvang
Ook in vakanties is vervelen niet nodig. We maken regelmatig uitstapjes naar de speeltuin, het theater, het museum en andere leuke plekken, zoals het vliegveld. Benieuwd? Neem hier vast een kijkje: BSO Vakantieland.
De opvang in de vakantie vindt plaats op BSO Plein 3.

Entree: 
Bereikbaarheid:

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving.

Gekoppelde scholen
Blijvliet
De Heldringschool
De Piramide
OBS Bloemhof

 


OPENINGSTIJDEN

maandag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

dinsdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

woendag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

donderdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

vrijdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

schoolvakanties:

07.30

18.00 uur

of:

08.00

18.30 uur