Vacature Teamleider Klant & Service

11 enthousiaste Klantadviseurs kijken uit naar jou als de nieuwe Teamleider Klant & Service bij KindeRdam!
Met zo’n 80 kinderdagverblijven, BSO’s en peuterspeelgroepen is KindeRdam een van de grootste kinderopvangorganisaties in Rotterdam. Wij zijn een maatschappelijke organisatie en willen het beste voor kinderen én hun ouders. Ben jij de teamleider die als geen ander begrijpt dat onze klanten vragen om een optimale klantbeleving en duidelijkheid over wat zij kunnen verwachten van onze organisatie? En die tegelijkertijd begrijpt wat onze medewerkers nodig hebben om deze service te kunnen bieden? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren op deze enerverende, uitdagende functie!

Teamleider Klant & Service
24 uur per week, bij voorkeur verspreid over 4 dagen
Vacaturenummer: 20-21

Waar ligt de uitdaging? 
Als teamleider ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van de klantadviseurs. Samen zorgen jullie
voor een optimale kindplanning van onze locaties. Klantbeleving, persoonlijk contact en empathisch denkvermogen zijn daarin cruciaal. Dit jaar willen we graag een structurele verbeterslag maken op de afdeling. Jij speelt daarin een belangrijke, verbindende rol en weet je medewerkers op inspirerende wijze mee te nemen.

Welk profiel past daarbij?
Wij zoeken een ervaren, gedreven en enthousiaste professional die van aanpakken houdt en continu zoekt naar oplossingen om de processen nog beter te stroomlijnen. Je weet mensen te inspireren en vindt het een uitdaging het beste uit mensen te halen en zo hun potentieel te benutten. Je hebt snel inzicht in de structurele processen van de afdeling. Deze processen hebben invloed op hoe de klant onze service beleeft, maar zijn zeker zo belangrijk in de samenwerking met de interne klant, onze locaties.

Wat verwachten we daarnaast van jou?
Voor deze functie vragen wij minimaal een hbo-opleiding en de nodige vlieguren, waarvan enkele jaren
in een vergelijkbare functie. Je hebt aantoonbare ervaring in het structureel verbeteren van processen, bij voorkeur ook met integratietrajecten als gevolg van fusies. Het werken met ons kindplanningssysteem (Flexkids(-app) en Konnect), de customer journey en klanttevredenheidsonderzoeken is voor jou gesneden koek. Je vindt het ook geen probleem om mee te werken met het team als de situatie daarom vraagt.

In deze baan heb je veel contact met onze clustermanagers en locatiemanagers. Je bent dus communicatief sterk in woord & geschrift. Ben je gecertificeerd in, of heb je ervaring met Lean? Dan is dat een pre.

Wat bieden we je?

  • Een uitdagende, verantwoordelijke baan waarin jij alle ruimte krijgt je verder te ontwikkelen.
  • Een goed salaris conform cao Kinderopvang schaal 9 (min. € 2.887,- tot € 3.898,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).


Solliciteren
Solliciteren kan tot uiterlijk 8 juli 2020. Stuur je motivatiebrief en CV via het onderstaande sollicitatieformulier. De eerste gesprekken zijn gepland op 14 juli tussen 13.00 en 17.00 uur en 21 juli tussen 13.00 en 17.00 uur. Een taaltoets en assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Wil je meer weten over deze functie? Bel naar Sandra Jongeneelen, telefoon 010 - 44 300 33.

Je bent welkom in de Wereld van KindeRdam!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Voor- en achternaam:*
Postcode + woonplaats*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
CV:*
Motivatiebrief:*
Hoe heb je ons gevonden?*
Vragen/opmerkingen:

KindeRdam hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Solliciteer je bij KindeRdam, dan vragen we je alleen om persoonsgegevens die we nodig hebben voor het vinden van een baan voor jou. Door het versturen van dit sollicitatieformulier geef je ons uitdrukkelijk toestemming deze gegevens hiervoor te gebruiken. We gaan vertrouwelijk om met deze gegevens en stellen ze niet beschikbaar aan derden. Je gegevens nemen we op in onze database en vernietigen we uiterlijk vier weken na afronding van de werving- en selectieprocedure. Je mail is verzoek naar werken@kinderdam.nl.