Vacature locatiemanager kinderopvang

 Help jij graag een team naar grote hoogte? Dan ben je welkom in de wereld van KindeRdam!
Om bij KindeRdam te kunnen werken, moet je wel wat in je mars hebben. Want KindeRdam heeft veel te bieden, maar we vragen er ook veel voor terug! Ouders vertrouwen ons hun kostbaarste bezit toe: hun kinderen. Dat vertrouwen willen wij waarmaken, ieder dag opnieuw. Dat kan alleen met mensen die diezelfde instelling hebben: bevlogen mensen met hart voor kinderen. Die niet willen stilstaan, maar zich voortdurend willen blijven ontwikkelen in hun vak. En die samen met collega’s de beste kinderopvang in Rotterdam willen bieden. Daarom zijn we per direct op zoek naar een:

 Locatiemanager kinderopvang (M/V)
Rotterdam Noord | 28 uur per week
Vacaturenummer 20-24


Waar ligt de uitdaging?
Je bent als locatiemanager verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, begeleiding en coaching van alle medewerkers binnen jouw organisatorische eenheid. Je bent verantwoordelijk voor zowel het pedagogische klimaat, financiële resultaat, de klanttevredenheid, de afstemming van de personeels- en kindplanning als het aanbod voor de kinderen binnen je organisatorische eenheid.

Welk profiel past daarbij?
Op de locatie van De Vrijvoeters wordt gewerkt volgens de visie van Reggio Emilia. Deze ideeën over het werken met kinderen komen uit het Italiaanse dorpje Reggio Emilia. In plaats van te werken met thema's of vaststaande activiteiten, laten de pedagogisch medewerkers zich leiden door wat de kinderen op dat moment bezighoudt.

Jij bent een enthousiaste manager die de leiding neemt, inspireert, inspeelt op behoeften en voorbeeldgedrag toont, zodat medewerkers en kinderen binnen onze centra zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Jij bent in staat om de leergierigheid van onze medewerkers aan te wakkeren. Dat doe je door met ze in gesprek te gaan. Jij kunt ze stimuleren om hun talenten in te zetten om samen de pedagogische visie uit te dragen. Op een klantgerichte manier weet jij meerwaarde te creëren voor de ouders en de kinderen. Je onderhoudt en verdiept functionele contacten met zowel je collega’s en de ouders, als ook in het onderwijs, de kunst en cultuur sector en andere stakeholders en samenwerkingspartners. Samen kunnen we onze organisatie doelstellingen realiseren. Door dit alles worden onze kinderen en hun ouders, jij, de medewerkers binnen je eenheid en de KindeRdam organisatie in zijn geheel BLIJ.

 Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met een afgeronde managementopleiding.
  • Je hebt aantoonbare kennis van pedagogiek.
  • Je hebt een enthousiasmerende, motiverende, accurate en toegankelijke persoonlijkheid.
  • Je bent relationeel sterk en toont initiatief.
  • Je bent besluitvaardig, resultaatgericht, analyserend, omgevingsbewust, klantgericht, je toont ondernemerschap en je kunt goed feedback geven.
  • Je hebt affiniteit met de visie van Reggio Emilia en kunt hierin de verbinding leggen met de medewerkers.

Wat bieden we je?

  • Een uitdagende, verantwoordelijke baan waarin jij alle ruimte krijgt je verder te ontwikkelen.
  • Een goed salaris conform cao Kinderopvang schaal 8/9/10, (min. € 2.522,- tot € 4.155,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Solliciteren?

Stuur ons uiterlijk 10 juli 2020 je CV en motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier. Een taaltoets en assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Wil je meer weten over deze functie? Bel onze recruiter Mandy, telefoon 010 - 44 300 33.

Je bent welkom in de Wereld van KindeRdam!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Voor- en achternaam:*
Postcode + woonplaats*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
CV:*
Motivatiebrief:*
Hoe heb je ons gevonden?*
Vragen/opmerkingen:

KindeRdam hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Solliciteer je bij KindeRdam, dan vragen we je alleen om persoonsgegevens die we nodig hebben voor het vinden van een baan voor jou. Door het versturen van dit sollicitatieformulier geef je ons uitdrukkelijk toestemming deze gegevens hiervoor te gebruiken. We gaan vertrouwelijk om met deze gegevens en stellen ze niet beschikbaar aan derden. Je gegevens nemen we op in onze database en vernietigen we uiterlijk vier weken na afronding van de werving- en selectieprocedure. Je mail is verzoek naar werken@kinderdam.nl.