Vacature gebiedsmanager kinderopvang

Ben jij die coachende gebiedsmanager die inspireert en uitdaagt? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als gebiedsmanager bij KindeRdam ben jij binnen jouw gebied in het centrum van Rotterdam verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, begeleiding en coaching van onze pedagogisch medewerkers. Je hebt de leiding over zo’n 4 locaties kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en BSO’s. Je draagt zorg voor het pedagogisch klimaat, bent verantwoordelijk voor het financiële resultaat en zorgt voor een strakke afstemming van de personeels- en kindplanning. Daarbij houd je scherp in de gaten dat ouders van jouw locaties tevreden zijn en onderhoud je contacten met verschillende betrokken externe partijen. Je bespreekt met je clustermanager toekomstige ontwikkelingen en denkt mee over nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

Een enorm uitdagende en veelzijdige functie dus!
Heb jij deze kwaliteiten in huis? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Gebiedsmanager kinderopvang (M/V)
32-36 uur per week
Vacaturenummer 20-25

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste manager die op een natuurlijk wijze de leiding neemt, medewerkers inspireert, hen uitdaagt en hun leergierigheid aanwakkert. Met elkaar zorgen jullie zo voor een uitdagend pedagogisch aanbod, waardoor ‘onze’ kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je legt daarnaast makkelijk contacten en zoekt graag de samenwerking op. Of dat nu met collega’s, ouders, onderwijs, kunst- en cultuursector of andere stakeholders is, het draagt allemaal bij aan de realisatie van onze doelstellingen. En die verlies jij geen moment uit het oog!

Wat krijg jij van ons?

  • Een contract van 8 maanden met uitzicht op verlenging.
  • Een goed salaris conform cao Kinderopvang, schaal 10/11: minimaal € 3.193,- en maximaal € 4.841,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
  • 26 vakantiedagen.
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,15 per km (tussen 5-20 km).
  • Een tegemoetkoming in je zorgverzekering.
  • Een baan met uitdaging binnen een kinderopvangorganisatie die voor de troepen uitloopt en ook jou alle kansen biedt om je verder te ontwikkelen.

Wat heb jij in je mars?
Wij vinden het belangrijk dat je een enthousiasmerende, motiverende en inspirerende persoonlijkheid hebt. Met oog voor je team, de ouders en de kinderen. Je hebt een sterke focus, zowel op je omgeving als op het resultaat. En het liefst een tikkie humor :). Daarnaast zijn er ook nog een paar ‘harde eisen’:

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met een afgeronde managementopleiding.
  • Je hebt aantoonbare kennis van pedagogiek.
  • Je hebt minimaal vier jaar relevante werkervaring.

Zin in?
Solliciteer dan snel op deze leuke baan! De vacature staat open tot 14 augustus 2020. Stuur je motivatiebrief en CV naar werken@kinderdam.nl onder vermelding van: 20-25 Gebiedsmanager kinderopvang.

Wil je meer weten over deze functie? Bel onze recruiter Mandy, telefoon 010 - 44 300 33.

Je bent welkom in de Wereld van KindeRdam!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

 

Voor- en achternaam:*
Postcode + woonplaats*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
CV:*
Motivatiebrief:*
Hoe heb je ons gevonden?*
Vragen/opmerkingen:

KindeRdam hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Solliciteer je bij KindeRdam, dan vragen we je alleen om persoonsgegevens die we nodig hebben voor het vinden van een baan voor jou. Door het versturen van dit sollicitatieformulier geef je ons uitdrukkelijk toestemming deze gegevens hiervoor te gebruiken. We gaan vertrouwelijk om met deze gegevens en stellen ze niet beschikbaar aan derden. Je gegevens nemen we op in onze database en vernietigen we uiterlijk vier weken na afronding van de werving- en selectieprocedure. Je mail is verzoek naar werken@kinderdam.nl.