Vacature Senior HR-Adviseur

Kan jij als HR-Specialist proactief adviseren in het strategisch beleid van KindeRdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Met bijna 900 medewerkers is KindRdam is een van de grootste kinderopvangorganisaties in Rotterdam.
Voor de afdeling HR zijn wij voor de periode van één jaar op zoek naar een senior HR-Adviseur. Als een echte specialist in jouw vakgebied adviseer je management en directie over personele vraagstukken rond in-, door- en uitstroom. Je denkt proactief mee over de ontwikkelingen binnen KindeRdam, maar je vindt het ook belangrijk om bij te dragen aan optimalisatie van de werkprocessen en het beleid van onze eigen afdeling. Verder ben je de sparring-partner voor onze managers. Jij bent analytisch sterk, durft kritische vragen te stellen en krijgt vooral veel energie van een organisatie die aan het ontwikkelen is en waarbij de focus ligt op talentontwikkeling.

Heb jij deze kwaliteiten in huis? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren op onze vacature. 

Senior HR-Adviseur (M/V)
32 uur per week
Vacaturenummer 20-30

Wat heb jij in je mars?
Wij vinden het belangrijk dat je een proactieve, kritische en zelfstandige persoonlijkheid hebt. Je krijgt energie van een organisatie in ontwikkeling en je hebt een hands-on mentaliteit. Je staat sterk in je schoenen en je durft vragen te stellen. En het liefst beschik je over een tikkie humor . Je hebt bij voorkeur ervaring in de kinderopvangbranche en kennis van AFAS InSite. Heb je op jouw gebied ervaring in het begeleiden van fusietrajecten, dan is dat helemaal een pre!

Daarnaast hebben we ook nog een paar ‘harde eisen’:

  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding richting Human Resources.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als HR-Adviseur.
  • Je bezit actuele kennis van de Nederlandse wetgeving op het gebied van Arbeids- en Sociaal recht.

Wat krijg jij van ons?

  • Een uitdagende functie binnen een open en hecht team, bij een kinderopvangorganisatie die voor de troepen uitloopt en ook jou alle kansen biedt om je verder te ontwikkelen.
  • Een contract voor 1 jaar.
  • Een goed salaris conform cao Kinderopvang, schaal 9/10: minimaal € 2887,- en maximaal € 4295,- bruto, op basis van een 36-urige werkweek.
  • 26 vakantiedagen.
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,15 per km (tussen 5-20 km).
  • Een tegemoetkoming in je zorgverzekering.

Zin in?
Solliciteer dan snel op deze uitdagende baan! De vacature staat open tot 14 augustus, de sollicitatie-gesprekken vinden plaats op 18 en 25 augustus. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatie-procedure. In onze selectie zoeken we je even op op social media en checken we desgewenst je referenties.

Wil je meer weten over deze functie? Bel onze Manager HR Sandra Jongeneelen, telefoon 010 - 44 300 33.

Je bent welkom in de wereld van KindeRdam!

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Voor- en achternaam:*
Postcode + woonplaats*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
CV:*
Motivatiebrief:*
Hoe heb je ons gevonden?*
Vragen/opmerkingen:

KindeRdam hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Solliciteer je bij KindeRdam, dan vragen we je alleen om persoonsgegevens die we nodig hebben voor het vinden van een baan voor jou. Door het versturen van dit sollicitatieformulier geef je ons uitdrukkelijk toestemming deze gegevens hiervoor te gebruiken. We gaan vertrouwelijk om met deze gegevens en stellen ze niet beschikbaar aan derden. Je gegevens nemen we op in onze database en vernietigen we uiterlijk vier weken na afronding van de werving- en selectieprocedure. Je mail is verzoek naar werken@kinderdam.nl.