Pedagoog

Carienke de Jong
Pedagoog

Locatiemanager

Kirsten Dekker
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Bruijnstraat 157
3026 VC Rotterdam West
Delfshaven – Tussendijken
T 06 – 391 151 05

LRK-nummer 188.628.344


Spelen, leren en ontdekken
Vanaf 4 jaar gaat je kind naar de basisschool. Tijd voor de BSO! BSO Prinses Amalia Valentijn is een Plusopvang: een opvang speciaal voor kinderen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. We werken met kleinere groepen en speciaal opgeleide pedagogisch medewerkers.

Onze BSO is gehuisvest in de Valentijnschool, waar we een mooie, ruim lokaal hebben en een buitenspeelplaats waar de kinderen lekker kunnen spelen.

De lekkere warme maaltijden (waar je niet extra voor betaalt), de natuurbeleving bij onze ‘groene kinderopvang’ en alle leuke BSO-activiteiten maken van onze BSO een fijne plek waar de kinderen graag komen. Een plek waar ze hun talenten leren kennen en ontwikkelen. En waar ze leren rekening te houden met elkaar. Dat is goed voor nu én voor later.

      Inschrijven      

      Vraag een rondleiding aan     

Samen met ouders: ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders.

Vakantieopvang BSO: ook in de vakanties hoeft je kind zich niet te vervelen. In de zomervakantie kunnen de kinderen deelnemen aan BSO Vakantieland: een superleuk programma met uitdagende activiteiten rondom verschillende thema's. Ook in de andere vakanties zijn er superleuke activiteitenprogramma’s.

Bereikbaarheid: tram 4 of 8, halte Delfshaven / Metro A, B of C, halte Delfshaven.

Parkeergelegenheid: er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.


OPENINGSTIJDEN

maandag:

14.15

18.30 uur

dinsdag:

14.15

18.30 uur

woensdag:

14.15

18.30 uur

donderdag:

14.15

18.30 uur

vrijdag:

14.15

18.30 uur