A5FLYER SPEEDDATES JANUARI WEBSITE 22 10 2012

Kom je speeddaten? Leuk! Vul hieronder je gegevens in en klik op verzend.

O ja, ben je kunstenaar, danser of muzikant en wil je graag voor de BSO werken? Dan heb je naast je vakopleiding aanvullend bewijs nodig. Denk aan een Certificaat Beroepskunstenaar In de Klas (BIK), een hbo-master Kunsteducatie of een pedagogisch didactisch getuigschrift. Twijfel je? Check voor meer info de diplomalijst kwalificatie-eis Pedagogisch Medewerker en Peuterspeelzaalleid(st)er)iplomalijst kwalificatie-eis Pedagogisch Medewerker en Peuterspeelzaalleid(st)er) of bel even naar (010) 44 300 33 en vraag naar een van onze HR-adviseurs.

Ik kom graag naar de speeddate!

Op dit moment hebben we nog even geen nieuwe data gepland. Maar je bent natuurlijk van harte welkom voor een persoonlijke speeddate. Zin? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op voor een afspraak!

Voor- en achternaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Mijn afgeronde opleidingen zijn:

KindeRdam hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Als je komt speeddaten bij KindeRdam, dan vragen we je alleen om persoonsgegevens die we nodig hebben voor het vinden van een baan voor jou. Door het versturen van dit aanmeldformulier geef je ons uitdrukkelijk toestemming deze gegevens hiervoor te gebruiken. We gaan vertrouwelijk om met deze gegevens en stellen ze niet beschikbaar aan derden. Je gegevens nemen we op in onze database en vernietigen we uiterlijk vier weken na afronding van de werving- en selectieprocedure.

Ik kom naar de speeddate op: