Als je bij KindeRdam wilt werken, moet je wel wat in je mars hebben. Want KindeRdam heeft je veel te bieden, maar vraagt er ook veel voor terug. Of je nu solliciteert naar een functie op een van onze locaties of op het Centraal Bureau. Natuurlijk heb je een geschikt diploma en spreek en schrijf je zonder problemen de Nederlandse taal, maar we kijken ook naar wie je bent en hoe je overkomt.

Medewerkers van KindeRdam zijn leergierig, creatief, energiek, vrolijk, collegiaal, geduldig, verzorgendslim en zorgen samen iedere dag opnieuw voor: Een fijne plek voor kinderen, zekerheid voor ouders. Past dat ook bij jou? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

De 8 belangrijkste eigenschappen van een Pedagogisch Medewerker bij KindeRdam:

 1. Leergierig
  Je wilt je graag blijven ontwikkelen in je vak, bijvoorbeeld via  trainingen, opleidingen, workshops en studiedagen van KindeRdam. Je staat open voor aanwijzingen, maar neemt ook zelf initiatief. Je vindt het interessant en belangrijk om op te hoogte blijven van (pedagogische) ontwikkelingen in de kinderopvang. Kortom, je vindt dat je nooit te oud bent om te leren.

 2. Creatief
  Je vindt het leuk om te knutselen met de kinderen. Maar creatief zijn gaat verder; je bedenkt leuke, leerzame activiteiten of thema's. En je denkt mee met KindeRdam over onze opvang en kijkt wat er mogelijk nog beter kan.

 3. Energiek
  Je hebt een positieve, enthousiaste uitstraling en je kan de kinderen daarin meenemen. Wij vinden bewegen en gezonde voeding voor de kinderen heel belangrijk; jij bent daarin een voorbeeld. Je staat iedere keer weer fit en energiek klaar.

 4. Vrolijk
  Kinderen opvangen is een serieuze zaak, maar er mag zeker gelachen worden. Je hebt gevoel voor humor en je werkt mee aan een goede, ontspannen sfeer op de locatie. Dat is niet belangrijk voor jou en je collega’s, maar vooral ook voor de kinderen.

 5. Collegiaal
  Je steekt een handje toe als een collega wat extra hulp nodig heeft, ook al is dat op dat moment niet jouw werk. Je staat open voor feedback en weet ook zelf op een respectvolle manier feedback aan je collega’s te geven. Je bent onderdeel van de organisatie en je neemt je verantwoordelijkheid. Met elkaar creëer je een open, veilige werkomgeving.

 6. Geduldig
  Kinderen hebben altijd recht op je aandacht. Ook als ze een keertje hun dag niet hebben. Als er bijvoorbeeld een tandje door komt, of ze gewoon met hun verkeerde been uit bed zijn gestapt. Jij toont daar begrip voor en blijft altijd lief en geduldig.

 7. Verzorgend
  Of je nu met baby’s werkt of met stoere achtstegroepers, je eerste aandacht gaat altijd naar hen uit. Je zegt de kinderen gedag, deelt complimentjes uit, geeft af en toe een aai over een bol, zorgt ervoor dat ze gezond eten, je troost als er verdriet is en je bemiddelt als er een conflict is waar ze zelf niet uitkomen. Kortom, je zorgt voor de kinderen zoals hun eigen ouder dit zou doen.

 8. Slim
  Om bij KindeRdam te kunnen werken moet je de Nederlandse taal goed beheersen en over de juiste diploma's beschikken (check hier of bel even naar onze afdeling HRM via 010 44 300 36 als je er niet uitkomt). Maar slim is vooral dat je meteen solliciteert bij KindeRdam!