Stagemogelijkheden 
Zorg voor de kwaliteit van pedagogisch medewerkers begint al tijdens de opleiding. KindeRdam biedt stagiairs de mogelijkheid de nodige praktijkervaring op te doen. Daar wordt iedereen beter van: jij als student, maar ook de organisatie waar je na afloop van je studie zal gaan werken. Of dat nu KindeRdam is of niet, we vinden het belangrijk mee te werken aan de kwaliteit van onze branche. Voor informatie over stageplaatsen kan je contact opnemen met de praktijkopleiders van KindeRdam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afstudeeropdrachten
Mocht je bij KindeRdam je afstudeeropdracht willen uitvoeren, dan vragen we je om een korte omschrijving, het onderwerp van je afstudeeropdracht, je opleiding en een korte motivatie te richten aan onze afdeling HRM: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij kunnen dan bekijken of je opdracht aansluit bij onze visie en zullen je laten weten of er mogelijkheden zijn om bij ons af te studeren.

Werkbezoeken 
Regelmatig ontvangen wij verzoeken van mensen uit het werkveld of opleidingen om KindeRdam te bezoeken. Om de verwachtingen goed op elkaar af te kunnen stemmen, vragen wij je je verzoek via de mail aan ons te richten. Voor meer informatie over werkbezoeken kun je contact opnemen met onze afdeling HRM: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..