Pedagoog

Gerdi Hartgerink
Pedagoog

Gebiedsmanager

Johanneke Houtgraaf
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebiedsmanager

Locatiemanager

Rachida Benali
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Kedoestraat 102
3029CK Rotterdam
T 06 16 52 29 19

LRK-nummer 312.495.432

 

Op BSO De Boog hebben we veel plezier en gaan we samen op ontdekkingstocht. We bieden elke week een uitdagend activiteitenprogramma aan en verder organiseren we regelmatig workshops. Kinderen schrijven zich daar graag voor in. Want wie wil er nou niet leren hoe je pizza’s bakt, een auto uitdeukt, een raket lanceert …  

De BSO op OBS De Boog bevindt zich in een fijn lokaal, direct grenzend aan het schoolplein. Buitenspelen doen we dus veel, maar ook binnen kunnen de kinderen lekker spelen in een uitdagende omgeving. We hebben de beschikking over verschillende speelhoeken, een mooie sportzaal en een keuken. Dat wordt lekker kokkerellen!

Tussenschoolse Opvang (TSO)
De pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse opvang verzorgen ook de opvang tussen de middag. Bekende gezichten dus voor kinderen die naar de BSO gaan. Dat is wel zo fijn.

Voorschoolse Opvang (VSO)
Vanaf januari 2020 is er ook Voorschoolse Opvang op De Boog! We gaan 5 dagen per week open van 7 uur tot de school van start gaat. De VSO is gehuisvest in hetzelfde lokaal waarin we ook met onze BSO zitten. Een fijne plek, lekker makkelijk, direct naast school. De kinderen kunnen er elke dag even rustig wakker worden. We drinken een kopje thee, lezen wat of doen een spelletje. Een goed begin van een nieuwe dag!

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Binnen het kindcentrum is een oudercommissie (OC) actief. Wil je daarnaast actief meedenken over belangrijke zaken als de kwaliteit van onze kinderopvang, ons pedagogisch beleid, de openingstijden en het prijsbeleid? We verwelkomen je graag in onze oudercommissie. Aanmelden kan eenvoudig bij een van onze pedagogisch medewerkers.

 

Vakantieopvang BSO
In de vakanties is vervelen ook niet nodig bij BSO De Boog. Zes weken lang kunnen de kinderen deelnemen aan heel veel leuke en uitdagende activiteiten rondom verschillende thema's; BSO Vakantieland.

Gekoppelde scholen

OBS De Boog website