Op zoek naar opvang dicht in de buurt van huis of werk? Vul hieronder je gegevens in en zie welke mogelijkheden KindeRdam je biedt.

Spelenderwijs en ontdekkend leren
Je kunt kiezen voor een van onze kinderdagverblijven in de buurt of voor een locatie met een specifieke specialiteit, zoals antroposofie, natuur, beweging of een VVE-locatie met meer aandacht voor taal. Ook is er een keuzemogelijkheid tussen hele, halve of, op een aantal locaties, verlengde of flexibele opvang. Dit zijn allemaal aspecten die je mee kunt nemen in jouw keuze voor een KindeRdam-locatie. Voor alle KindeRdam-locaties geldt: kinderopvang en kindontwikkeling gaan hand in hand.

We denken graag met je mee en nodigen je van harte uit voor een locatiebezoek of om je direct aan te melden:


Hele dagopvang
Komt je kind de hele dag naar het kinderdagverblijf, dan vragen wij je rekening te houden met de openingstijden van die locatie, zodat we in alle rust met elkaar de dag kunnen starten en afsluiten. Voor de rust en de hechting in de groep van kinderen adviseren we hele dagopvang af te nemen.

Halve dagopvang
Op een aantal locaties is het mogelijk een halve dag opvang af te nemen. Informeer hiernaar bij de gewenste locatie of via onze afdeling Klantadvies.Overzicht kinderdagverblijven KindeRdam. Interactieve kaart; zoom in en klik op een locatie voor meer informatie.