Op zoek naar opvang dicht in de buurt van huis of werk? Vul hieronder je gegevens in en zie welke mogelijkheden KindeRdam je biedt.

De wereld ontdekken doe je op de BSO’s van KindeRdam
De BSO's van KindeRdam? Daar valt écht wat te beleven! Omdat we het bij KindeRdam belangrijk vinden dat kinderen zich kunnen ontwikkelen, dat zij hun talenten ontplooien en hun wereld vergroten. Kortom, dat zij op ontdekkingsreis kunnen gaan. En daar helpen we ‘onze’ kinderen graag bij!

Op alle BSO’s bieden we daarom elke week een gevarieerd programma boordevol activiteiten. Van sport en spel tot creatieve expressie. Daarnaast verzorgen we regelmatig extra workshops (wel 1000 per jaar!) waar kinderen zich voor in kunnen schrijven. En dat doen ze graag. Want wie wil er niet hoelahoepen, freerunnen, bootcampen, animaties maken of toneellessen volgen?
Welkom bij de BSO van KindeRdam. Wie gaat er mee op ontdekkingsreis?

Mogelijkheden voor buitenschoolse opvang (BSO) bij KindeRdam:

Voorschoolse opvang (VSO)
Vóór schooltijd opvang nodig? Geen probleem met de voorschoolse opvang (VSO) van KindeRdam. Niet alle locaties bieden deze vorm van opvang overigens aan, maar er is altijd een locatie in de buurt te vinden. Weten wat de beste optie is? Neem contact op met de afdeling klantadvies. Zij helpen je graag verder.

Naschoolse opvang (NSO)
De opvang van kinderen na schooltijd en tijdens schoolweken noemen we Naschoolse Opvang (NSO). Deze opvang wordt vaak buitenschoolse opvang genoemd. Hiervoor kunt u op BSO's van KindeRdam terecht. Kijk bij de gewenste locatie voor de exacte openingstijden.

Vakantieopvang
Tijdens de vastgestelde schoolvakantieweken zijn veel BSO's van KindeRdam gewoon geopend. Om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende vriendjes zijn om mee te spelen, worden soms locaties samengevoegd. Tijdens vakanties bieden we extra veel leuke activiteiten aan. Alleen tijdens de vakantieweken opvang afnemen? Ook dat kan! Informeer hiernaar bij de gewenste locatie of neem contact op met onze afdeling klantadvies.

BSO Vakantieland
Ook dit jaar bieden de BSO’s van KindeRdam weer een leuk, gevarieerd en uitdagend vakantieprogramma voor de kinderen: BSO Vakantieland. In onderstaande Vakantiekrant lichten we een tipje van de sluier op over het thema van dit jaar: 'Gaan met die liaan'. Niets missen en nog geen vakantieopvang geregeld? Neem dan snel contact op met onze afdeling Klantadvies.

Opvang op schoolvrije dagen
In principe geldt: 'school dicht, BSO open'. Dus ook tijdens schoolvrije dagen zoals vermeld in de schoolkalender is opvang mogelijk, afhankelijk van het opvangpakket dat je kiest. Valt de schoolvrije dag op een dag waarop je normaal ook opvang afneemt, dan is je kind de hele dag van harte welkom. Valt een schoolsluitingsdag op een andere dag, dan kun je deze dag extra inkopen. Een vakantiedag kan niet ingezet worden op een schoolsluitingsdag. Om ervoor te zorgen dat er voldoende vriendjes zijn om mee te spelen, kan de opvang op een andere locatie plaatsvinden.

Ruilen van dagen of extra opvangdagen
Het ruilen van opvangdagen is mogelijk één maand voor of één maand na de opvangdag, mits de bezetting het toelaat. Het ruilen van dagdelen op onze sluitingsdagen of een ziektedag van je kind is niet mogelijk. Alle regels voor het ruilen van opvangdagen vind je in onze PakketWijzer. Ook het afnemen van een extra dag(deel) is in overleg mogelijk. Deze extra uren zullen op basis van het tarief van het gekozen pakket berekend worden.

Tussenschoolse opvang (TSO) of overblijven
Op scholen zonder continurooster eten kinderen tussen de middag thuis. Komt dit niet uit? KindeRdam biedt op een aantal scholen Tussenschoolse Opvang (TSO) of overblijven. Hoe dit geregeld is, is per school verschillend. Voor vragen kun je het beste contact opnemen met de school of met onze afdeling Klantadvies.
De TSO wordt over 10 maanden gefactureerd, de maanden juli en augustus ontvang je geen factuur. Wil je je inschrijven? Dat kan eenvoudig via aanmelden.