Pedagoog

Simon Hay
Pedagoog

Locatiemanager

Anne van Driel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Hillevliet 96
3074 KD Rotterdam
Hillevliet
T 06 - 89 99 07 66

LRK-nummer 324.446.913

Hoog en droog op zolder, of lekker naar buiten
Wat is het fijn op de zolder van de Blijvlietschool. Kindcentrum Blijvliet heeft er 3 mooie ruimtes, helemaal ingericht op leeftijd. In de ruimte voor de jongste kinderen hebben we bijvoorbeeld een poppenhoek en autokleed. In de andere ruimte zijn er meer tafels om huiswerk te maken en creatieve activiteiten te doen. Lekker chillen? In de gang staat een heerlijke hoekbank en is er een plekje met zitkussens en een kast vol boeken. Hier kun je lekker wegdromen. Ook hebben we in de grote zaal op zolder een ruimte voor alle kinderen van 8 jaar en ouder. Hier vind je spellen en materiaal voor de wat oudere BSO-kinderen, en bieden we activiteiten aan die afgestemd zijn op deze leeftijdsgroep.

Volop ruimte bij onze buren binnen…
Kindcentrum Blijvliet zit niet alleen ín de Blijvlietschool, we werken ook nauw samen. En dat betekent onder andere dat we, naast onze eigen ruimtes, ook volop gebruik kunnen maken van het technieklokaal, de keuken en speelzolder. Om proefjes te doen, toneel te spelen, te dansen, muziek te maken of een heerlijk, goed gevuld soepje te brouwen. 

En buiten!
Zijn we het binnen zat? Dan gaan we gauw naar buiten. Lekker voetballen op het schoolplein of naar de speeltuin die vlak in de buurt ligt. Hier valt zóveel te ontdekken!


Lekker Fit!
Kindcentrum Blijvliet is een Lekker Fit! locatie. Dat betekent dat we op een gezonde én leuke manier bezig zijn met voeding en bewegen. Meer weten? Lees meer.

Samen met ouders

Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Wil je daarnaast actief meedenken over belangrijke zaken als de kwaliteit van onze kinderopvang, ons pedagogisch beleid, de openingstijden en het prijsbeleid? We verwelkomen je graag in onze oudercommissie. Aanmelden kan eenvoudig bij een van onze pedagogisch medewerkers.

Vervoer en begeleiding
De kinderen worden te voet door pedagogisch medewerkers van de BSO opgehaald bij de hieronder genoemde gekoppelde scholen.

Vakantieopvang
Ook in vakanties is vervelen niet nodig. We maken regelmatig uitstapjes naar de speeltuin, het theater, het museum en andere leuke plekken, zoals het vliegveld. Benieuwd? Neem hier vast een kijkje: BSO Vakantieland.

Bereikbaarheid: 
bus 66, tram 2 bij tram- en bushalte Hillevliet
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving.

Gekoppelde scholen
Blijvliet
CBS De Sleutel


OPENINGSTIJDEN

maandag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

dinsdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

woendag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

donderdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

vrijdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

schoolvakanties:

07.30

18.00 uur

of:

08.00

18.30 uur