Pedagoog

Linda ten Kortenaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pedagoog

Locatiemanager

Chantal Nass
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Coolhavenstraat 29A
3024 TD Rotterdam
T 06 - 11 45 31 67

LRK-nummer 276.779.332 

Leuk én leerzaam
Op BSO Coolhaven doen we op maandag, dinsdag en donderdag veel leuke én leerzame dingen. Sport, toneel, yoga, techniek, muziek: het is teveel om op te noemen. De activiteiten wisselen na elke vakantie, vinden binnen en buiten de BSO plaats en worden zowel door onze eigen medewerkers als door vakkrachten georganiseerd. BSO Coolhaven is dus écht een fijne plek waar kinderen samen op ontdekking kunnen gaan!

Fijn, een BSO in de school
BSO Coolhaven is er speciaal voor de kinderen van Harbour Bilingual. De komende maanden vindt de opvang plaats op de zolder van de school, na de zomer verhuizen we naar een eigen lokaal in de nieuwbouw die in de zomervakantie op het schoolplein geplaatst wordt.

Voorschoolse Opvang (VSO)
Vanaf het nieuwe schooljaar bieden we voor de kinderen van Harbour Bilingual Voorschoolse Opvang (VSO) aan. Even rustig wakker worden en een beetje spelen voor de schooldag van start gaat … De kinderen zijn vanaf 7.00 uur welkom.
Inschrijven? Klik hier.

Let op: de VSO vindt niet plaats in de school zelf, maar vlakbij op onze BSO Delfshaven aan de Pieter de Hoochstraat 52. We zetten de kinderen op tijd op school af.


Samen met ouders
Bij KindeRdam hechten we erg aan ouderbetrokkenheid. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Wil je daarnaast actief meedenken over belangrijke zaken als de kwaliteit van onze kinderopvang, ons pedagogisch beleid, de openingstijden en het prijsbeleid? We verwelkomen je graag in onze oudercommissie. Aanmelden kan eenvoudig bij een van onze pedagogisch medewerkers.

Bereikbaarheid: tramlijn 24, halte Ruilstraat en dan nog 10 minuten lopen of Metro lijn A, station Coolhaven en dan 6 min. lopen.
Parkeergelegenheid: betaald parkeren

 Vervoer en begeleiding BSO


OPENINGSTIJDEN

maandag:

14.15

18.30 uur

dinsdag:

14.15

18.30 uur

woensdag:

12.30

18.30 uur

donderdag:

14.15

18.30 uur

vrijdag:

14.15

18.30 uur

schoolvakanties:

07.30

18.30 uur

Vakantieopvang BSO
Ook in de vakantie is vervelen niet nodig. Elke vakantie is er een leuk vakantieprogramma met uitdagende activiteiten rondom verschillende thema's; BSO Vakantieland.

Gekoppelde scholen

Harbour Bilingual website