Pedagoog

Simon Hay
Pedagoog

Locatiemanager

Daphne Engelbert
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Walhallalaan 116
3072 EX Rotterdam
Katendrecht
T 06 - 46 78 28 97

LRK-nummer 156.923.427


Samen leren door samen te spelen
Je vindt BSO De Huiskamer in een prachtig gebouw op de Kop van Katendrecht, met uitzicht op de Maas en de ss Rotterdam. Samen met basisschool De Globetrotter Katendrecht, kinderdagverblijf De Kinderglobe en peuterspeelzaal Speelglobe vormen we hier een kindcentrum. Op de BSO kunnen de kinderen zich uitleven met spelletjes, tekenen, knutselen, bouwen en spelen. Ook proberen we elke dag even lekker naar buiten te gaan. 

Lekker sporten onder BSO-tijd
Bijzonder van onze BSO is dat de kinderen bij ons aan sport kunnen doen. De BSO werkt hiervoor samen met de School Sport Vereniging, waarbij kinderen na schooltijd in de gymzaal van hun eigen school kunnen sporten. Superhandig voor jou als ouder natuurlijk – je kind sport lekker onder BSO-tijd en het scheelt je gedoe met halen en brengen naar de sportclub.

Voor meer informatie over de sporten, kosten en tijden kun je contact opnemen met Vanya Vermuyten, schoolsportcoördinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op sommige dagen voegen we samen met een andere BSO
Op woensdag, vrijdag en tijdens de schoolvakanties voegt BSO De Huiskamer samen met BSO ’t Ruime Sop. Op deze dagen nemen wij de kinderen na schooltijd mee naar BSO ’t Ruime Sop in basisschool De Schalm, op iets meer dan 500 meter van BSO De Huiskamer. 

Voorschoolse opvang
De voorschoolse opvang is is bij BSO De Huiskamer. Ook de kinderen van BSO 't Ruime Sop en BSO De Kaap komen naar deze locatie voor de voorschoolse opvang. Onze pedagogisch medewerkers brengen je kind lopend naar school. Aan het eind van de dag kun je je kind ophalen bij BSO De Huiskamer (met uitzondering van de woensdag, vrijdag en tijdens de schoolvakanties).

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders (link). Er is een zeer betrokken oudercommissie (OC) aanwezig die actief met ons meedenkt.

Vervoer en begeleiding: De kinderen worden lopend door de pedagogisch medewerkers opgehaald bij de nabijgelegen basisschool De Schalm en begeleid vanaf basisschool De Globetrotter.

Vakantieopvang BSO
Ook in de vakanties hoeft je kind zich niet te vervelen. In de zomervakantie kunnen de kinderen deelnemen aan BSO Vakantieland: een superleuk programma met uitdagende activiteiten rondom verschillende thema's. Ook in de andere vakanties zijn er superleuke activiteitenprogramma’s.

Bereikbaarheid: Metrolijn D en E, halte Rijnhaven/Bus 77, halte SS Rotterdam.
Parkeergelegenheid: er is voldoende (betaalde) parkeerruimte bij de ingang.

 

Gekoppelde scholen

De Schalm website
Globetrotter Katendrecht website

Openingstijden voorschoolse opvang
Let op: de voorschoolse opvang is bij BSO De Kaap. In de zomervakantie is de voorschoolse opvang bij BSO 't Ruime Sop.

OPENINGSTIJDEN

maandag:

07:00

08:30 uur

dinsdag:

07:00

08:30 uur

woensdag:

07:00

08:30 uur

donderdag:

07:00

08:30 uur

vrijdag:

07:00

08:30 uur

schoolvakanties:

07:30

18:30 uur

 

Openingstijden BSO
Let op: op woensdag, vrijdag en tijdens de schoolvakanties is de buitenschoolse opvang bij BSO 't Ruime Sop.

OPENINGSTIJDEN

maandag:

14:00

18:30 uur

dinsdag:

14:00

18:30 uur

woensdag:

14:00

18:30 uur

donderdag:

14:00

18:30 uur

vrijdag:

14:00

18:30 uur

schoolvakanties:

07:30

18:30 uur