Pedagoog

Su'en Verweij
Pedagoog

Gebiedsmanager

Roza Boudestijn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebiedsmanager

Locatiemanager

Lisa de Jong
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Berk 2
2925 CB Krimpen aan den IJssel
Langeland
T 0180 - 58 06 46 (kinderdagverblijf) | 0180 - 58 06 36 (BSO)

LRK-nummer 518.257.290 (peuterspeelgroep) | 900.786.309 (BSO)

 

Vertrouwd, gezellig en stimulerend
Kindcentrum De Groeiplaneet is gevestigd in het pand van de gelijknamige basisschool en bestaat uit een peuterspeelgroep De Groeiplaneet (ook wel bekend als peuterspeelgroep Ziezo) en BSO De Groeiplaneet. Groei groter bij Kindcentrum De Groeiplaneet!

Peuterspeelgroep De Groeiplaneet (Ziezo)
Op Peuterspeelgroep De Groeiplaneet ontvangen we de kinderen in een ontspannen en open sfeer. Rust en regelmaat zijn er belangrijk. Het dagschema bestaat dan ook uit een aantal dagelijkse routines. Daarnaast doen we veel leuke activiteiten in een herkenbare en vertrouwde volgorde. De peuterspeelgroep biedt een goede voorbereiding op de basisschool. We geven er kinderen alle ruimte om samen te spelen, te wennen aan regels en de wereld te ontdekken. Waar mogelijk sluiten we onze manier van werken aan op die van school. Zo is de overgang naar de basisschool straks niet zo groot. Bij Peuterspeelgroep De Groeiplaneet bieden we voorschoolse educatie (VE) waarvoor we het programma Uk en Puk gebruiken: een aansprekend en leerzaam programma waarin we regelmatig aan de slag gaan met een nieuw thema.

BSO De Groeiplaneet
Op BSO De Groeiplaneet krijgen de kinderen veel vrijheid. Na een lange dag op school kunnen ze zelf bepalen wat ze graag willen doen. Dat kan vrij spelen zijn, maar natuurlijk bieden we ook veel leuke activiteiten aan.

Wat ga jij doen vandaag?
Samen met de kinderen zorgen we voor een Toffe Tijd: tijd waarin zij buiten schooltijd op ontdekking kunnen gaan en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen en vrienden kunnen maken. We bieden volop gelegenheid voor sport en spel, en ontdekkend en onderzoekend leren. Voor activiteiten werken we onder andere met de programma’s van DoenKids. Verder hebben we ook een breed aanbod van verschillende workshops. Denk bijvoorbeeld aan toneel, hoelahoep, koken en lasergamen. In de zomervakantie maken we met ons programma BSO Vakantieland van iedere vakantiedag iets bijzonders. Vervelen hoeven de kinderen zich dus nooit.

Op BSO De Groeiplaneet hebben we momenteel twee groepen, ingedeeld op leeftijd: er is een groep voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en een groep van 7 tot en met 12 jaar.
  

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Wil je daarnaast actief meedenken over belangrijke zaken als de kwaliteit van onze kinderopvang, ons pedagogisch beleid, de openingstijden en het prijsbeleid? We verwelkomen je graag in onze oudercommissie. Aanmelden kan eenvoudig bij één van onze pedagogisch medewerkers.

Bereikbaarheid: Bus 98, halte Els / Bus 97, halte Zwanenkade.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.


OPENINGSTIJDEN

maandag:

08.30

12.30 uur

dinsdag:

08.30

12.30 uur

woensdag:

08.30

12.30 uur

donderdag:

08.30

12.30 uur

vrijdag:

08.30

12.30 uur

schoolvakanties:

gesloten

Gekoppelde scholen

OBS De Groeiplaneet website


Let op: in de schoolweken is de buitenschoolse opvang op de woensdagen bij BSO Het Octaaf (Da Capo 4). In de vakantieweken is de buitenschoolse opvang op de woensdagen en vrijdagen bij BSO Het Octaaf (Da Capo 4).

OPENINGSTIJDEN

maandag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

dinsdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

woensdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

donderdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

vrijdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

schoolvakanties:

7.30 uur

18.30 uur