Pedagoog

Su'en Verweij
Pedagoog

Gebiedsmanager

Roza Boudestijn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebiedsmanager

Locatiemanager

Lisa de Jong
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Berk 2
2925 CB Krimpen aan den IJssel
Langeland
T 0180 - 58 06 46 (kinderdagverblijf) | 0180 - 58 06 36 (BSO)

LRK-nummer 518.257.290 (peuterspeelgroep) | 900.786.309 (BSO)

 

Vertrouwd, gezellig en stimulerend
Kindcentrum De Groeiplaneet is gevestigd in het pand van de gelijknamige basisschool en bestaat uit een peuterspeelgroep en BSO. Groei groter bij Kindcentrum De Groeiplaneet!

Peuterspeelgroep De Groeiplaneet 
Op peuterspeelgroep De Groeiplaneet heerst een ontspannen en open sfeer. Rust en regelmaat zijn er belangrijk. Het dagschema bestaat uit veel leuke en afwisselende activiteiten, die we in een herkenbare en vertrouwde volgorde aan de kinderen aanbieden. De peuterspeelgroep biedt een goede voorbereiding op de kleuterklas. We geven er kinderen alle ruimte om samen te spelen, te wennen aan regels en de wereld te ontdekken. Waar mogelijk sluiten we met onze manier van werken aan op de werkwijze van de school. Zo is de overgang naar de basisschool straks niet zo groot. Peuterspeelgroep De Groeiplaneet biedt Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE). Hiervoor gebruiken we het programma Uk en Puk.

BSO De Groeiplaneet  
Op BSO De Groeiplaneet heb je zeker een Toffe Tijd! Freerunnen, dansen, yoga, zingen, bootcampen, animaties maken, toneelspelen… het kan allemaal op BSO De Groeiplaneet, omdat we kinderen graag een Toffe Tijd bieden. Een tijd waarin zij op ontdekking kunnen gaan en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen en vrienden kunnen maken. Geen tijd te verliezen dus… tijd voor toffe tijd!

Wat ga jij doen vandaag?
Kinderen zijn van nature heel nieuwsgierig. Daarom zorgen we elke week voor een gevarieerd programma boordevol activiteiten. Daarnaast bieden we regelmatig een van onze vele workshops aan. Kunst, Muziek, Toneel, Wetenschap, Technologie of Sport? Kinderen schrijven zich graag in. Want wie wil er nou niet leren hoe je pizza’s bakt, een auto uitdeukt, dierenarts wordt of een raket lanceert…  

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Wil je daarnaast actief meedenken over belangrijke zaken als de kwaliteit van onze kinderopvang, ons pedagogisch beleid, de openingstijden en het prijsbeleid? We verwelkomen je graag in onze oudercommissie. Aanmelden kan eenvoudig bij één van onze pedagogisch medewerkers.

Bereikbaarheid: Bus 98, halte Els / Bus 97, halte Zwanenkade.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.


OPENINGSTIJDEN

maandag:

08.30

12.30 uur

dinsdag:

08.30

12.30 uur

woensdag:

08.30

12.30 uur

donderdag:

08.30

12.30 uur

vrijdag:

08.30

12.30 uur

schoolvakanties:

gesloten

Gekoppelde scholen

OBS De Groeiplaneet website


Let op: in de schoolweken is de buitenschoolse opvang op de woensdagen bij BSO Het Octaaf (Da Capo 4). In de vakantieweken is de buitenschoolse opvang op de woensdagen en vrijdagen bij BSO Het Octaaf (Da Capo 4).

OPENINGSTIJDEN

maandag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

dinsdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

woensdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

donderdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

vrijdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

schoolvakanties:

7.30 uur

18.30 uur