Pedagoog

Hester Kuipers
Pedagoog

Locatiemanager

Patricia van Steenoven
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Lieve Verschuierstraat 62
3021 ZH Rotterdam
Delfshaven
T 06 - 39 33 52 73

LRK-nummer 291.452.140


Sinds het najaar van 2023 is BSO De Havenclub van start: een gezellige BSO waar altijd van alles te doen is, en de kinderen zelf meedenken over de activiteiten.  

Even ontspannen, of juist in beweging komen na schooltijd 
De BSO is vooral een plek waar kinderen hun talenten leren kennen en ontwikkelen. Lekker buiten spelen en sporten, knutselen of wegdromen in een mooi boek, maar ook chillen met je vrienden en vriendinnen: veel mag, weinig moet. De BSO is ook een plek waar kinderen leren rekening te houden met elkaar. Dat is goed voor nu én voor later. 

BSO en school onder 1 dak 
BSO De Havenclub zit in hetzelfde gebouw als de school, wat fijn is voor de kinderen én voor jou als ouder. We hebben op deze locatie 2 eigen lokalen op de 1e verdieping, en delen ook het open leerplein op deze verdieping. Daarnaast kunnen we bij slecht weer ook beweegspelletjes doen in het speellokaal op de begane grond.  We hebben spel- en knutselmateriaal voor alle leeftijden. De kinderen worden uitgenodigd om mee te denken over wat we gaan doen.  

Hechte samenwerking met school 
De samenwerking tussen onze BSO en de school is hecht; we weten elkaar snel te vinden. Dit goede contact maakt dat elk kind de zorg en het onderwijs krijgt die nodig is.

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Wil je daarnaast actief meedenken over belangrijke zaken als de kwaliteit van onze kinderopvang, ons pedagogisch beleid, de openingstijden en het prijsbeleid? We verwelkomen je graag in onze oudercommissie. Aanmelden kan eenvoudig bij een van onze pedagogisch medewerkers.

Vakantieopvang BSO
Ook in de vakanties hoeft je kind zich niet te vervelen. In de zomervakantie kunnen de kinderen deelnemen aan BSO Vakantieland: een superleuk programma met uitdagende activiteiten rondom verschillende thema's. Ook in de andere vakanties zijn er superleuke activiteitenprogramma’s. In de vakanties voegen we samen met BSO Schoonderloo aan de Coolhavenstraat 42.

Bereikbaarheid: metrostation Coolhaven, tram 4  halte Claes de Vrieselaan/Nieuwe Binnenweg, bus 44 Claes de Vrieselaan/Mathenesserlaan. (alle haltes liggen op ca. 4 minuten loopafstand).
Parkeergelegenheid: er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.


Gekoppelde scholen

Harbour Bilingual website

OPENINGSTIJDEN

maandag:

14.15

18.30 uur

dinsdag:

14.15

18.30 uur

woensdag:

12.30

18.30 uur

donderdag:

14.15

18.30 uur

vrijdag:

14.15

18.30 uur

schoolvakanties:

7.30

18.30 uur