Pedagoog

Simon Hay
Pedagoog

Locatiemanager

Angelique Vrauwdeunt
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Fruitlaan 2
3072 WK Rotterdam
Katendrecht
T 010 - 485 08 95

LRK-nummer 289.388.065

Thuis na schooltijd op De Kaap 
BSO De Kaap bevindt zich in het pand met de naam ’t Steiger, aan de Fruitlaan 2. Je vindt ons op de ruime en lichte 1e verdieping.  Na een grondige verbouwing is de ruimte nu helemaal aangepast aan de huidige normen en eisen.  

Op leeftijd én op interesse  
Bij BSO De Kaap zit je in een groep met kinderen van dezelfde leeftijd. Maar dat betekent niet dat we volgens een vast programma werken. We werken volgens een opendeurenbeleid. We hebben meerdere ruimtes en hoeken met activiteiten, waar kinderen bij aan kunnen sluiten. In de verschillende ruimtes bieden we tal van activiteiten aan. Wordt het de knutselhoek, het atelier of gewoon even lekker ontspannen in onze fijne leeshoek? Zo kun je iedere dag iets anders doen, of juist je favoriete bezigheid opzoeken.  

In beweging en erop uit  
Naast de binnenactiviteiten bieden we ook dagelijks sport- en of spelactiviteiten aan. Dit doen we bijvoorbeeld in het Kaappark, het Buizerdpark, het schoolplein van basisschool de Schalm of op het plein voor de BSO. Buitenruimten genoeg! De kinderen mogen kiezen wat zij gaan doen, want na een lange schooldag zijn zij de baas over hun eigen programma. En dat maakt dat zij hier graag komen! 

Voorschoolse opvang
De voorschoolse opvang is bij BSO De Huiskamer. BSO De Huiskamer is 500 meter bij BSO De Kaap vandaan. Ook de kinderen van BSO De Huiskamer en BSO 't Ruime Sop komen naar deze locatie voor de voorschoolse opvang. Onze pedagogisch medewerkers brengen je kind lopend naar school. Aan het eind van de dag kun je je kind ophalen bij BSO De Kaap.

BSO De Kaap biedt opvang voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar, afkomstig van basisschool De Globetrotter en basisschool de Schalm. 

      Inschrijven      

      Vraag een rondleiding aan     


Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. BSO De Kaap heeft een actieve en betrokken Oudercommissie (OC).

Vervoer en begeleiding
De kinderen worden lopend door de pedagogisch medewerkers opgehaald bij De Globetrotter en De Schalm.

Vakantieopvang
Ook in de schoolvakanties verzorgen wij een leuk, uitdagend programma voor de kinderen. We doen dat op onze locatie, samen met BSO 't Ruime Sop. In de zomervakantie vormen wij de BSO om in BSO Vakantieland waar kinderen kunnen genieten van een interessant activiteitenaanbod. In deze periode maken we regelmatig een uitstapje met de kinderen. Dat kan dichtbij zijn, bijvoorbeeld naar theater Walhalla of wat verder weg, bijvoorbeeld naar een museum.

Bereikbaarheid: Metrolijn D en E, halte Rijnhaven / Bus 77, halte Lombokstraat.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.OPENINGSTIJDEN

maandag VSO:

07:00

aanvang school

maandag NSO:

uitgaan school

18:30

dinsdag VSO:

07:00

aanvang school

dinsdag NSO:

uitgaan school

18:30

woensdag VSO:

07:00

aanvang school

woensdag NSO:

uitgaan school

18:30

donderdag VSO:

07:00

aanvang school

donderdag NSO:

uitgaan school

18:30

vrijdag VSO:

07:00

aanvang school

vrijdag NSO:

uitgaan school

18:30

schoolvakanties:

07:30

18:30