Pedagoog

Simon Hay
Pedagoog

Locatiemanager

Josine Kooijman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Walhallalaan 116
3072 EX Rotterdam
Katendrecht
T 010 - 215 20 28

LRK-nummer 169.552.561
Kinderdagverblijf De Kinderglobe biedt hele dagopvang aan en is gehuisvest in basisschool de Globetrotter. Dit prachtige gebouw met uitzicht op de Maas bevindt zich aan de Walhallalaan 116 op de Kop van Katendrecht. Naast de basisschool bevinden zich in het pand ook twee sportzalen en de peuterspeelzaal Speelglobe van Peuter & Co.

De Kinderglobe bestaat uit een baby-, een verticale en een peutergroep. We werken nauw samen met de basisschool, maken gebruik van dezelfde methoden en bieden Voor- en Vroegschoolse Educatie. Zo zorgen we ervoor dat de stap naar de basisschool straks niet meer zo groot is.

Door het jaar heen doen we natuurlijk veel leuke activiteiten. Die draaien steeds weer om een ander thema. Daarnaast krijgen we een paar keer per jaar dieren op bezoek. De kinderen vinden dat heel leuk!

De Kinderglobe is een Lekker Fit! locatie. Dat betekent dat we veel bewegen (o.a. in ons kleutergymnastieklokaal) en veel aandacht schenken aan gezonde voeding. Snoepen doen we niet of nauwelijks.

      Inschrijven      

      Vraag een rondleiding aan     


Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Er is een zeer betrokken oudercommissie (OC) aanwezig die actief met ons meedenkt.

Bereikbaarheid: Metrolijn D en E, halte Rijnhaven / Bus 77, halte SS Rotterdam.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (betaalde) parkeerruimte bij de ingang.


OPENINGSTIJDEN

maandag:

07:30

18:00 uur

dinsdag:

07:30

18:00 uur

woensdag:

07:30

18:00 uur

donderdag:

07:30

18:00 uur

vrijdag:

07:30

18:00 uur