Pedagoog

Su'en Verweij
Pedagoog

Locatiemanager

Sabine de Hoog- Zwaneveld
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Van Bassenstraat 19-21
3067 XC Rotterdam
Lage Land
T 06 - 29 79 30 58

LRK-nummer 218.729.224

BSO De Kleine Prins - Lage Land is gevestigd in het gebouw van basisschool De Kleine Prins Dalton - Lage Land. Binnen de school zijn er gezellige speelhoekjes gecreëerd, zodat de kinderen zich lekker kunnen ontspannen en spelen. Wij spelen graag buiten op het schoolplein, maar sporten ook in de gymzaal. 

De schoolvisie van Dalton is in een doorgaande lijn doorgevoerd op de BSO: keuzevrijheid en leren samenwerken staat voorop. We stimuleren kinderen om zelf nieuwe dingen te ontdekken en eigen talenten te ontwikkelen. Ieder kind mag zich in zijn eigen tempo ontwikkelen. De pedagogisch medewerkers werken op de BSO én als onderwijsassistent op school. Dit betekent dat zij een vertrouwd gezicht zijn voor de ouders en kinderen.

Voor het activiteitenaanbod werken we samen met DoenKids en dat maakt dat onze BSO een ware belevenis is! De kinderen zijn er elke week weer verzekerd van een zeer gevarieerd en uitdagend programma. En daar houden we ook hun ouders natuurlijk graag van op de hoogte. Eén- of tweewekelijks mailen wij het nieuwe programma toe.

Schoolvakantie? Ook dan hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Want elk jaar organiseren wij tijdens de zomervakantie BSO Vakantieland, met vier weekthema’s vol speelplezier. Zo mag het altijd wel zomer zijn... 

Op deze BSO werken we met duo-groepen.

Heeft u ook al kennisgemaakt met onze nieuwe locatie De Grote Prins? Er zijn nog een aantal plekken vrij voor kinderen vanaf 8 jaar!

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders.

Vakantieopvang
Tijdens de zomervakantie organiseren wij BSO Vakantieland, met 4 weekthema’s vol speelplezier. Kinderen hoeven zich in de vakantie niet te vervelen!

Bereikbaarheid: Bus 36, halte Hendrick Staetsweg of halte Jacob van Campenweg.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.

Gekoppelde scholen

Kleine Prins Locatie Dalton - Lage Land website

OPENINGSTIJDEN

maandag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

dinsdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

woensdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

donderdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

vrijdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur