Pedagoog

Simon Hay
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pedagoog

Locatiemanager

Myrte van Gurp
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Zuster Hennekeplein 70
3033 BW Rotterdam
Provenierswijk
T 010 - 465 77 66

LRK-nummer 750.138.609


De Olifant is gehuisvest in een sfeervol gebouw dat in 1993 speciaal als kinderdagverblijf is ontworpen. Dat is te zien aan de indeling van de groepen; de peuter- en verticale groep hebben de kindertoiletten in de groep waardoor de zindelijkheidstraining wordt bevorderd. Het gebouw is zeer kindvriendelijk, veilig en speels van opzet. De ruime, afgesloten tuin aan de achterzijde ligt op het zuiden en is vanuit de groepen toegankelijk, zodat de kinderen veel buiten kunnen spelen. De centrale hal is zodanig ingericht dat de kinderen, wanneer zij dat willen, op de gang kunnen spelen. De Olifant heeft naast de twee babygroepen en de peuter- en verticale groep ook een bijna-naar-schoolgroep. Hier krijgen de kinderen extra uitdagende activiteiten aangeboden. We werken met duo-groepen.

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. De Olifant heeft een actieve oudercommissie (OC) die te bereiken is via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bereikbaarheid: Op 5 minuten loopafstand van (de achterkant van) het Centraal Station / Tram 25, halte Schiekade.
Parkeergelegenheid: Voldoende (betaalde) parkeerruimte. Voor de deur bestaat de mogelijkheid kort te parkeren voor brengen en halen.

OPENINGSTIJDEN

maandag:

07:30

18:00 uur

dinsdag:

07:30

18:00 uur

woensdag:

07:30

18:00 uur

donderdag:

07:30

18:00 uur

vrijdag:

07:30

18:00 uur