Pedagoog

Su'en Verweij
Pedagoog

Locatiemanager

Chantal Romijn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Locatiemanager

Sabah Boulachtoubi
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Sonmannstraat 87
3039 DH Rotterdam
Blijdorp
T 010 - 465 78 59

LRK-nummer 139.816.872


BSO De Pierewaaier is gevestigd in Daltonschool De Margriet (locatie Sonmansstraat). KindeRdam heeft in dit schoolgebouw ook een peuterspeelgroep. Naast de groepsruimtes heeft de locatie een keuken waar menig ouder jaloers op is en een atelier vol knutselspulletjes. Ook hebben we meerdere computers waarop bijvoorbeeld huiswerk gemaakt kan worden. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich bij ons thuis voelen in een veilige omgeving. Daarom is de BSO opgesplitst in een onder-, midden- en bovenbouwafdeling waardoor de BSO toch kleinschalig is. Als we de kinderen hebben opgehaald uit school is het tijd om wat te drinken en te eten. Daarna bieden we activiteiten aan of kunnen de kinderen vrij spelen, zowel binnen als buiten op het schoolplein.

BSO De Pierewaaier verzorgt ook Voorschoolse Opvang (VSO). De VSO is beschikbaar vanaf 7 uur en vindt plaats op De Kinderkade.


 

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. BSO De Pierewaaier heeft samen met BSO Dominikids en BSO Spetters Noord een oudercommissie (OC). Zin om mee te denken? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vervoer en begeleiding
De kinderen worden te voet door pedagogisch medewerkers van de BSO opgehaald bij de hieronder genoemde scholen. Met schriftelijk akkoord van ouders mogen de kinderen van de bovenbouw ook zelfstandig naar de BSO lopen.

Vakantieopvang en voorschoolse opvang
Ook in vakanties is vervelen niet nodig. We maken regelmatig uitstapjes naar de speeltuin, het theater, het museum en andere leuke plekken, zoals het vliegveld. De kinderen van BSO Spetters Noord komen in zomer- en kerstvakantie ook spelen op De Pierewaaier. De kinderen kunnen deelnemen aan leuke en uitdagende activiteiten rondom een aantal thema’s; BSO Vakantieland. Tijdens vakanties is de BSO geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. Opvang vanaf 07.00 uur is ook mogelijk wanneer dit op tijd is aangevraagd. 

Entree: De entree via het schoolplein aan de Nobelstraat is alleen voor Bovenbouw en Middenbouw. De ingang van de Onderbouw is aan de Bijlwerffstraat 2.
Bereikbaarheid:
Tram 25, halte Schieweg / Metrolijn E, halte Blijdorp / Bus 33, halte Blijdorp Metro.
Parkeergelegenheid:
Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving.

Gekoppelde scholen

Daltonschool De Margriet (hoofdlocatie) website
Daltonschool De Margriet (Noorderhaven kade) website
De Blijbergschool website


OPENINGSTIJDEN

maandag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

dinsdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

woendag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

donderdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

vrijdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

schoolvakanties:

07.30

18.00 uur

of:

08.00

18.30 uur