Locatiemanager

Sharon de Bruin - Hagenaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Schieweg 130D
3038 BE Rotterdam
Bergpolder
T 010 - 466 13 31

LRK-nummer 209.805.560

 

Welkom bij De Vrije Verkenners, de plek waar avontuur begint! In samenwerking met onze locatie De Vrijvoeters (kinderdagverblijf en BSO) bieden we een vertrouwde en uitdagende omgeving voor je kind. De kinderen kunnen genieten van onze gedeelde tuin, waar spelen en leren hand in hand gaan. Hier ontdekken ze de wereld op hun eigen tempo, volgens de principes van Reggio Emilia.

De Vrije Verkenners is vanaf april 2024 een locatie van KindeRdam. Tot die tijd was het kinderdagverblijf in handen van Het Opstapje, wat helaas de deuren heeft moeten sluiten. Bij KindeRdam zetten we ons volledig in voor kwalitatieve kinderopvang, waarbij ontwikkeling, plezier en veiligheid van jouw kind centraal staan. We bieden een inspirerende en warme omgeving waarin kinderen vrij kunnen groeien en ontdekken.

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Wil je daarnaast actief meedenken over belangrijke zaken als de kwaliteit van onze kinderopvang, ons pedagogisch beleid, de openingstijden en het prijsbeleid? We verwelkomen je graag in onze oudercommissie. Aanmelden kan eenvoudig bij een van onze pedagogisch medewerkers.

Bereikbaarheid: tram 25, halte Schieweg / Metrolijn E, halte Blijdorp / Bus 33, halte Blijdorp Metro.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving.


OPENINGSTIJDEN

maandag:

7.30

18.00 uur

dinsdag:

7.30

18.00 uur

woensdag:

7.30

18.00 uur

donderdag:

7.30

18.00 uur

vrijdag:

7.30

18.00 uur