Pedagoog

Su'en Verweij
Pedagoog

Locatiemanager

Astrid Adema
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Noorderhavenkade 45D
3039 RG Rotterdam
Blijdorp
T 010 - 265 16 91

LRK-nummer 118.944.319


BSO Dominikids is gehuisvest in basisschool Dominicus aan de Noorderhavenkade. We hebben drie klaslokalen die zijn ingericht voor de BSO. De kinderen kunnen er heerlijk buitenspelen op het grote schoolplein. Binnen worden de jongste kinderen opgevangen in een eigen lokaal dat is ingericht op hun ontwikkelingsfase en interesses. De grotere kinderen, vanaf ongeveer 7 jaar, worden opgevangen in het andere lokaal met ook hier materialen en activiteiten die passen bij hun leeftijd. De voorschoolse opvang (VSO) wordt verzorgd op BSO Kinderkade, eveneens aan de Noorderhavenkade.
Na schooltijd gaan de kinderen eerst even buitenspelen en daarna wat eten, drinken en met elkaar te praten. Daarna bieden we activiteiten aan of kunnen de kinderen binnen of buiten vrijspelen.


Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. BSO Dominikids heeft samen met BSO Pierewaaier en BSO Spetters Noord een oudercommissie (OC). Zin om mee te denken? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vervoer en begeleiding
De BSO zit in de basisschool. Met toestemming komen de kinderen zelf naar de BSO. Kinderen die geen toestemming van hun ouders hebben worden in de klas opgehaald.

Vakantieopvang
Ook in de vakanties is vervelen niet nodig. De Dominikids voegt in de zomer- en kerstvakantie samen met BSO Pierewaaier tot één groot BSO Vakantieland. Zes weken lang kunnen de kinderen deelnemen aan leuke en uitdagende activiteiten rondom een aantal thema’s. Tijdens vakanties is de BSO geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur of van 8.00 uur tot 18.30 uur. Opvang vanaf 07.00 uur is ook mogelijk als dit op tijd aangevraagd wordt.

Bereikbaarheid: Metrolijn E, halte Blijdorp / Tram 25, halte Schieweg / Bus 33, halte Blijdorp Metro.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving.

Gekoppelde scholen

Dominicusschool website


OPENINGSTIJDEN

maandag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

dinsdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

woensdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

donderdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

vrijdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

schoolvakanties:

07.30

18.00 uur

of:

08.00

18.30 uur

schoolvakanties:

mogelijk vanaf

7.00 uur