Pedagoog

Carienke de Jong
Pedagoog

Locatiemanager

Mariska Carlie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Foeliestraat 16
3193 TE Rotterdam, Hoogvliet
Westpunt
T 010 - 438 07 45

LRK-nummer 264.999.319


Peuteropvang Dribbel biedt Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) aan. Dat doen we met hulp van de methode Piramide. Wij werken nauw samen met de kleutergroepen van PC basisschool Westpunt. De peuteropvang heeft een eigen lokaal, met een goed afgebakende speelplaats. Dribbel is ingericht in hoeken, zoals de huishoek, leeshoek en bouwhoek. Door middel van liedjes, boeken, een ontdektafel, knutselactiviteiten en allerlei spelmateriaal leren de peuters al spelend heel veel. Regelmatig is er een gezamenlijke activiteit met kleuters van de basisschool of met kinderdagverblijf Snippers van KindeRdam.

Let op: Locatie Dribbel sluit op 8 juli 2022 definitief haar deuren. Ben je op zoek naar peuteropvang in deze buurt? Kijk dan eens bij Peuteropvang Aja Kabaja of Peuteropvang Peanuts.

      Inschrijven      

      Vraag een rondleiding aan     

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Ieder kind is uniek. We observeren en noteren wat we zien en leggen dit vast in een observatiesysteem, passend bij ons VVE-programma. We vinden het prettig en belangrijk dat ouders betrokken zijn bij de peuteropvang

Bereikbaarheid: Bus 78, halte Alsemstraat.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.

Openingstijden peuteropvang Dribbel:

OPENINGSTIJDEN

maandag:

08:30

11:45 uur

dinsdag:

08:30

11:45 uur

woensdag:

08:30

11:45 uur

donderdag:

08:30

11:45 uur

vrijdag:

08:30

11:45 uur