Adres

Eendrachtsweg 65BE
3012 LG Rotterdam
Rotterdam Centrum
T 010 - 303 12 49 | 06 - 83 19 00 36
LRK-nummer 407.971.233

Pedagoog

Linda ten Kortenaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pedagoog

Gebiedsmanager

Suzanne van Vliet
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebiedsmanager

 

 

 

 

Een prachtige locatie in het centrum van Rotterdam, dichtbij verschillende basisscholen.

BSO in Rotterdam Centrum
Op de locatie Eendrachtsweg bieden wij Buitenschoolse opvang (BSO). De locatie is gelegen in de kindvriendelijke Rotterdamse wijk Cool en goed bereikbaar. Bassischool Het Landje en de Rotterdamse Schoolvereniging (RSV) liggen op loopafstand. Voor deze scholen bieden wij de BSO-taxiservice of we lopen lekker van school naar locatie. Op de woensdagen en de vrijdagen worden de kinderen opgevangen bij de locatie Van Brakelstraat.

Net als thuis
Wie het statige herenhuis aan de Eendrachtsweg binnenstapt, ervaart gezelligheid, geborgenheid en structuur, net als thuis. Je kind kan ongestoord huiswerk maken in de huiswerkhoek, een boekje lezen, tafeltennissen of onder begeleiding buiten spelen op het nabij gelegen schoolplein.

Verse warme maaltijden
Op de BSO serveren wij warme verse maaltijden. Een kok bereidt deze maaltijden in onze eigen keuken. Alles wordt vers gemaakt, zelfs de sauzen. De menu’s zijn samengesteld in overleg met een voedingsdeskundige. Je kind krijgt bij ons alle voedingsstoffen binnen die hij of zij nodig heeft. Uiteraard houden wij rekening met speciale voedingswensen, op grond van bijvoorbeeld een allergie of geloofsovertuiging.

 

KindeRdam & Het Steigertje
Na de fusie in 2019, hebben wij per 1 januari 2021 afscheid genomen van de naam Het Steigertje. De locaties en communicatie uitingen van Het Steigertje hebben daardoor dezelfde look & feel als KindeRdamHet dienstenpakket met o.a. de warme maaltijden is ongewijzigd gebleven, op de vertrouwde locatie en met dezelfde vertrouwde medewerkers. Op deze pagina vind je meer informatie over KindeRdam & Het Steigertje. De locaties van Het Steigertje en KindeRdam hebben een ander tarief voor het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de BSO. De verschillende tarieven vind je in onze PakketWijzer. 
Let op: dit geldt alleen voor de locaties Eendrachtsweg, Groot Handelsgebouw, Kipstraat, Mariniershof, Nieuwstraat en Van Brakelstraat. 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag:

7.30

18.30 uur

dinsdag:

7.30

18.30 uur

woensdag:

7.30

18.30 uur

donderdag:

7.30

18.30 uur

vrijdag:

7.30

18.30 uur

verlengde opvang:

7.00

7.30 uur

verlengde opvang:

18.30

19.00 uur

 

Gekoppelde scholen

Het landje website
Rotterdamse Schoolvereniging Noord website