Pedagoog

Simon Hay
Pedagoog

Locatiemanager

Cinzia Pintus
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

2e Katendrechtsehaven 25
3072 AS Rotterdam
Katendrecht
T 010 - 215 14 13

LRK-nummer 707.861.676


Als je bij Het Kleine Rijk 't Bootje aankomt, zie je meteen waarom we voor deze naam gekozen hebben: het gebouw heeft de speelse vorm van een schip. Maar wat vooral opvalt, is de prachtige ligging: op de punt van Katendrecht, met uitzicht op de rivier de Maas.

Binnen kun je goed zien dat 't Bootje een antroposofisch kinderdagverblijf is. De ruimtes zijn zoveel mogelijk ingericht met natuurlijke materialen en ook het speelgoed is mooi, eenvoudig en duurzaam. Zo krijgen kinderen alle ruimte zich in hun spel te laten leiden door hun eigen fantasie.
Op de groepen heerst een huiselijke sfeer en we besteden veel aandacht aan de dagelijkse rituelen. Zo kneden we elke dag ons eigen deeg en genieten we na afloop samen van ons versgebakken brood. Zitten de huishoudelijke taken erop? Dan is er natuurlijk alle ruimte voor activiteiten. Soms vinden die binnen plaats, maar we zijn ook graag buiten te vinden. Of de zon nu schijnt of het weer wat minder mooi is. Met onze regenlaarzen aan is het heerlijk stampen door de plassen!

Bij Het Kleine Rijk 't Bootje stimuleren we kinderen door hen positief te benaderen. Complimentjes geven vinden wij erg belangrijk. Op deze wijze creëren wij voor de kinderen een veilige omgeving waarin zij alle ruimte krijgen zelfvertrouwen op te bouwen. Op Het Kleine Rijk 't Bootje werken we met duo-groepen.

Let op: bij deze locatie is geen halve dagopvang mogelijk.

      Inschrijven      

      Vraag een rondleiding aan     


Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. We hebben een actieve oudercommissie (OC) die regelmatig bijeen komt. Wees welkom, we staan open voor iedere suggestie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bereikbaarheid: Metro D en E, halte Rijnhaven / Bus 77, halte SS Rotterdam.
Parkeergelegenheid: Er is (betaalde) parkeerruimte bij de ingang.


OPENINGSTIJDEN

maandag:

07:30

18:00 uur

dinsdag:

07:30

18:00 uur

woensdag:

07:30

18:00 uur

donderdag:

07:30

18:00 uur

vrijdag:

07:30

18:00 uur