Pedagoog

Su'en Verweij
Pedagoog

Gebiedsmanager

Roza Boudestijn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebiedsmanager

Locatiemanager

Lisa de Jong
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Da Capo 4
2925 BH Krimpen aan den IJssel
Langeland
T 0180 - 55 42 83 (peuterspeelgroep) | 0180 - 55 28 63 (BSO)

LRK-nummer 156.516.251 (peuterspeelgroep) | 217.225.615 (BSO)

 

Samen spelen, leren en ontdekken  
Kindcentrum Het Octaaf is gevestigd in het pand van de gelijknamige bassischool en bestaat uit peuterspeelgroep Het Octaaf en BSO Het Octaaf. 

Peuterspeelgroep Het Octaaf  
Peuterspeelgroep Het Octaaf biedt Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) aan. We gebruiken hiervoor het programma Uk en Puk. Onze pedagogisch medewerkers laten merken dat ze de kinderen accepteren zoals ze zijn; ze geven complimentjes, maken grapjes, knuffelen, hebben oogcontact en treden bemoedigend op als een kind dat nodig heeft. Op peuterspeelgroep Het Octaaf spelen zowel oudere als jongere peuters met elkaar: een fijne omgeving om in te leren en te ontdekken. Zo biedt de peuterspeelgroep een goede voorbereiding op de overgang naar de kleuterklas. De uitgangspunten zijn: samen spelen, de wereld ontdekken en wennen aan regels. Waar mogelijk sluit de manier van werken van de peuterspeelgroep op de werkwijze van de basisschool aan. 

BSO Het Octaaf 
Op BSO Het Octaaf heb je zeker een Toffe Tijd! Freerunnen, dansen, yoga, zingen, bootcampen, animaties maken, toneelspelen… het kan allemaal op BSO Het Octaaf, omdat we kinderen graag een Toffe Tijd bieden. Een tijd waarin zij op ontdekking kunnen gaan en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen en vrienden kunnen maken. Geen tijd te verliezen dus… tijd voor toffe tijd!  

Wat ga jij doen vandaag?  
Kinderen zijn van nature heel nieuwsgierig. Daarom zorgen we elke week voor een gevarieerd programma boordevol activiteiten. Daarnaast bieden we regelmatig een van onze vele workshops aan. Kunst, muziek, toneel, wetenschap, technologie of sport? Kinderen schrijven zich graag in. Want wie wil er nou niet leren hoe je pizza’s bakt, een auto uitdeukt, dierenarts wordt of een raket lanceert…   

Samen met ouders 
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Wil je daarnaast actief meedenken over belangrijke zaken als de kwaliteit van onze kinderopvang, ons pedagogisch beleid, de openingstijden en het prijsbeleid? We verwelkomen je graag in onze oudercommissie. Aanmelden kan eenvoudig bij één van onze pedagogisch medewerkers.

Bereikbaarheid: Bus 97 en 98, halte Olympiade.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.


OPENINGSTIJDEN

maandag:

08.15

12.15 uur

dinsdag:

08.15

12.15 uur

woensdag:

08.15

12.15 uur

donderdag:

08.15

12.15 uur

vrijdag:

gesloten

schoolvakantie:

gesloten

Vakantieopvang BSO
In de vakanties is vervelen ook niet nodig bij BSO Het Octaaf. Zes weken lang kunnen de kinderen deelnemen aan heel veel leuke en uitdagende activiteiten rondom verschillende thema's; BSO Vakantieland.

Gekoppelde scholen

GBS Het Mozaïek website
Het Octaaf website


OPENINGSTIJDEN

maandag VSO:

07.00

aanvang school

maandag NSO:

uitgaan school

18.30

dinsdag VSO:

07.00

aanvang school

dinsdag NSO:

uitgaan school

18.30

woensdag VSO:

-

-

woensdag NSO:

uitgaan school

18.30

donderdag VSO:

07.00

aanvang school

donderdag NSO:

uitgaan school

18.30

vrijdag VSO:

07.00

aanvang school

vrijdag NSO:

uitgaan school

18.30

schoolvakanties:

07.30

18.30