Pedagoog

Simon Hay
Pedagoog

Locatiemanager

Patricia van Steenoven
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Nozemanstraat 16b
3023 TN Rotterdam Delfshaven
T 06 - 38 18 42 18

LRK-nummer 179.293.382IKC De Ark: samen een veilige haven voor kinderen

BSO De Ark is onderdeel van Integraal Kindcentrum De Ark. Op deze locatie werken school en opvang nauw met elkaar samen. Met deze intensieve samenwerking bieden we kinderen veiligheid en geborgenheid, en een stimulerende omgeving om in te groeien en verder te ontwikkelen. De BSO bevindt zich in hetzelfde gebouw als de school: een vertrouwde plek dus voor kinderen én ouders.

Samen leren, samen spelen en samen op stap
De BSO is één grote ontdekkingstocht. Heerlijk buiten spelen, technische proefjes doen, een potje voetballen, een dance-workshop volgen, koekjes bakken… Het is zomaar een greep uit de vele gevarieerde activiteiten op onze BSO. Natuurlijk hoort daar ook af en toe lekker chillen met je vrienden en vriendinnen bij.

Veel ruimte voor eigen interesses en inbreng
Bij KindeRdam vinden we het vooral belangrijk dat kinderen de ruimte hebben om zichzelf te zijn, hun talenten te ontplooien, vriendschappen te sluiten en zich zo te ontwikkelen tot zelfstandige burgers. Onze pedagogisch medewerkers luisteren naar de behoeften van de kinderen en betrekken hen bij het samenstellen van een leuk activiteitenprogramma. Er is veel aandacht voor beweging, sport en spel en we organiseren ook workshops binnen of buiten de BSO. Op IKC De Ark kunnen we ook gebruikmaken van het mooie schoolplein en trekken we er ook weleens op uit, bijvoorbeeld naar het park en de leuke speeltuinen in de buurt.Samen met ouders: ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders.

Vakantieopvang BSO: ook in de vakanties hoeft je kind zich niet te vervelen. In de zomervakantie kunnen de kinderen deelnemen aan BSO Vakantieland: een superleuk programma met uitdagende activiteiten rondom verschillende thema's. Ook in de andere vakanties zijn er uitdagende en leuke activiteitenprogramma’s.

Bereikbaarheid: tramlijn 23, halte Vierambachtsstraat (4 min lopen) / Metrolijn A, B, C, station Coolhaven (14 min lopen). 

Parkeergelegenheid: betaald parkeren

Vervoer en begeleiding: de kinderen worden door de medewerkers uit school opgehaald.


Gekoppelde scholen

IKC De Ark

OPENINGSTIJDEN

maandag:

uitgaan school

18.30 uur

dinsdag:

uitgaan school

18.30 uur

woensdag:

uitgaan school

18.30 uur

donderdag:

uitgaan school

18.30 uur

vrijdag:

uitgaan school

18.30 uur

schoolvakanties:

7.30

18.30 uur