Pedagoog

Simon Hay
Pedagoog

Gebiedsmanager

Esther van Wagtendonk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebiedsmanager

Adres

Woensdrechtstraat 9A
3045 PZ Rotterdam

LRK-nummer 135.517.552 (kinderdagverblijf en peuterspeelgroep) | 244.195.997 (BSO) 

Integraal Kindcentrum De Stern staat voor natuurlijk onderwijs waarin kinderen van en met elkaar leren. Binnen het Kindcentrum werken school en kinderopvang nauw samen. Zowel leerkrachten als pedagogisch medewerkers zijn zich bewust van hun voorbeeldfunctie en geven kinderen alle ruimte hun talenten te ontwikkelen. De natuur en het ritme van de seizoenen nemen daarbij een belangrijke plaats in. En zowel op school als op de kinderopvang zijn cognitieve vaardigheden net zo belangrijk als sociale intelligentie en creativiteit. Dans, handvaardigheid, schilderen, toneel en muziek: we bieden de kinderen elke week een uitdagend programma. En natuurlijk zijn we veel buiten, we spelen in en leren van de natuur!

KindeRdam verzorgt op IKC De Stern de buitenschoolse opvang en vanaf september 2020 de kinderdagopvang en de peuterspeelgroep. Wil je meer informatie of inschrijven voor BSO, kinderdagopvang of peuterspeelgroep? Neem dan contact op met onze afdeling Klantadvies, (010) 44 300 36, of klik klik hier.

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders

Bereikbaarheid:
Parkeergelegenheid: Er is parkeerruimte bij de ingang.

Vervoer en begeleiding BSO
Binnen het integraal kindcentrum verzorgt BSO De Stern de buitenschoolse opvang. Vervoer is niet nodig, de BSO bevindt zich op het terrein van de school.

Vakantieopvang BSO
Ook in de vakantie is vervelen niet nodig. Elke vakantie is er een leuk vakantieprogramma met uitdagende activiteiten rondom verschillende thema's, kijk maar: BSO Vakantieland

Omdat de Stern nu nog in de opstartfase is, vindt de opvang in de vakantie voorlopig nog plaats op IKC De Lis aan de Bieslandstraat. Zo zorgen we ervoor dat er elke dag voldoende kameraadjes zijn om mee te spelen en kunnen we samen veel leuke dingen doen!