Pedagoog

Carienke de Jong
Pedagoog

Gebiedsmanager

Jolanda Lodder-Verhoeven
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebiedsmanager

Adres

Othelloweg 8-10
3194 GS Rotterdam, Hoogvliet
Oudeland
T 010 - 490 44 30

LRK-nummer 170.751.090

 

Altijd iets te beleven op BSO Kanjerplein  
Op BSO Kanjerplein zorgen we samen met de kinderen voor een Toffe Tijd! Een tijd waarin zij buiten schooltijd op ontdekking kunnen gaan, waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen en vrienden kunnen maken. Je vindt ons in het gebouw Villa Vonk, het kloppend hart van de wijk Oudeland, waar ook buiten schooltijden tal van activiteiten worden aangeboden. In het gebouw zijn ook OBS De Notenkraker en SBO Hoogvliet gehuisvest en onze peuteropvang Peanuts

Activiteiten: veel aanbod én keuze 
We bieden volop gelegenheid voor sport en spel, en ontdekkend en onderzoekend leren. Voor activiteiten werken we onder andere met de afwisselende programma’s van DoenKids. Verder hebben we ook een breed aanbod van verschillende workshops. Denk bijvoorbeeld aan: sieraden maken, houtbewerking, striptekenen, yoga en verschillende sportactiviteiten. Natuurlijk mogen de kinderen ook zelf meedenken en voorstellen wat ze graag willen doen. 

Binnen en buiten volop de ruimte  
In onze groepsruimtes kunnen de kinderen heerlijk spelen in de verschillende hoeken. Naast onze eigen groepsruimtes kunnen we door de goede samenwerking met de school ook gebruik maken van extra ruimtes, zoals een grote gymzaal en een apart handvaardigheidslokaal. Natuurlijk spelen we het hele jaar door ook zoveel mogelijk buiten. Dit doen we op het uitdagende groene schoolplein, waar de kinderen volop kunnen ontdekken en kunnen spelen met natuurlijke materialen. Naast het buitenspelen besteden we ook op andere manieren in ons programma aandacht aan duurzaamheid en natuurbeleving. Hiervoor werken we op termijn ook toe naar het kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang van de Stichting Groen Cement. 

 

      Inschrijven      

      Vraag een rondleiding aan     

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Kanjerplein heeft een actieve oudercommissie. Er worden regelmatig kinderactivieiten georganiseerd waarbij ook de ouders van harte worden uitgenodigd.

Vervoer en begeleiding
De kinderen van basisschool Prisma worden per auto of lopend uit school gehaald. De kinderen van de andere scholen worden lopend opgehaald.

Vakantieopvang
Ook tijdens de schoolvakantieweken is vervelen niet nodig. We doen allerlei leuke en gevarieerde activiteiten vanuit het DOENKIDS programma, dat wekelijks opgesteld wordt aan de hand van enkele thema's; BSO Vakantieland. Tijdens de vakanties trekken we ook vaak samen op met de andere BSO's uit Hoogvliet

Bereikbaarheid: Bus 78, halte Fideliolaan.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.

Gekoppelde scholen

OBS De Notenkraker website
OBS Prisma - Sara Burgerhart website
RVKO De Schakel website
SBO Hoogvliet website

OPENINGSTIJDEN

maandag VSO:

07.00 uur

aanvang school

maandag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

dinsdag VSO:

07.00 uur

aanvang school

dinsdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

woensdag VSO:

07.00 uur

aanvang school

woensdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

donderdag VSO:

07.00 uur

aanvang school

donderdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

vrijdag VSO:

07.00 uur

aanvang school

vrijdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

schoolvakanties:

07.30

18.00 uur