Pedagoog

Linda ten Kortenaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pedagoog

Locatiemanager

Kirsten Dekker
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Nicolaas Beetstraat 4
3027 AR Rotterdam West
Delfshaven – Spangen
T 06 - 89 99 17 65

LRK-nummer 312.178.037

 
Sinds eind 2022 is BSO Kasteel Spangen geopend: een gezellige BSO waar altijd van alles te doen is, en de kinderen zelf meedenken over de activiteiten.  

Even bijkomen, of juist in beweging komen na schooltijd 
De BSO is vooral een plek waar kinderen hun talenten leren kennen en ontwikkelen. Lekker buiten spelen en sporten, knutselen of wegdromen in een mooi boek, maar ook chillen met je vrienden en vriendinnen: veel mag, weinig moet. De BSO is ook een plek waar kinderen leren rekening te houden met elkaar. Dat is goed voor nu én voor later. 

BSO en school onder 1 dak 
BSO Kasteel Spangen zit in hetzelfde gebouw als de school, wat fijn is voor de kinderen én voor jou als ouder. We hebben er een eigen lokaal op de begane grond, en mogen gebruikmaken van het speellokaal. We doen leuke spelletjes en hebben materiaal voor alle leeftijden. De kinderen worden uitgenodigd om mee te denken over wat we gaan doen.  

Hechte samenwerking met school 
De samenwerking tussen onze BSO en de school is hecht; we werken met dezelfde thema’s en weten elkaar snel te vinden. Dit warme contact maakt dat elk kind de zorg en het onderwijs krijgt dat het nodig heeft. Samen met ouders: Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders.

Vakantieopvang BSO: ook in de vakanties hoeft je kind zich niet te vervelen. In de zomervakantie kunnen de kinderen deelnemen aan BSO Vakantieland: een superleuk programma met uitdagende activiteiten rondom verschillende thema's. Ook in de andere vakanties zijn er superleuke activiteitenprogramma’s.

Bereikbaarheid: tram 8, halte Spartastraat / Bus 38, halte Beukelsbrug / Van Nellefabriek

Parkeergelegenheid: er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.


Gekoppelde scholen

OBS Kasteel Spangen website

OPENINGSTIJDEN

maandag:

14:30

18:30 uur

dinsdag:

14:30

18:30 uur

woensdag:

12:30

18.30 uur

donderdag:

14:30

18.30 uur

vrijdag:

14:30

18:30 uur

schoolvakanties:

07:30

18:30 uur