Pedagoog

Simon Hay
Pedagoog

Locatiemanager

Amanda Meeusen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Ir. Lelystraat 42
2912 CH Nieuwerkerk aan den IJssel
T 06 - 89 99 05 74

LRK-nummer 205.916.375

 

Vanaf 08:30 zijn de peuters welkom. Gedurende de ochtend hebben ze de gelegenheid om samen of alleen een activiteit of werkje te doen, ze spelen buiten, doen een spelletje of leren een liedje. Halverwege de ochtend krijgen ze een (zelf mee te nemen) pauzehapje en wat te drinken.

De peutergroep is in samenwerking met de Montessorischool Nieuwerkerk aan den IJssel. Hieraan wordt invulling gegeven door de kinderen te begeleiden volgens de visie van Maria Montessori. De lijfspreuk 'Help mij het zelf te doen’ is ook voor de peutergroep een belangrijk uitgangspunt. Vanuit een goed voorbereide omgeving worden kinderen gestimuleerd zich te ontplooien en verder te ontwikkelen op cognitief en sociaal-emotioneel gebied.

Wanneer peuteropvang?
Heb je een doorverwijzing van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)? Dan komt je kind drie dagdelen naar de peuteropvang. Als je geen doorverwijzing hebt, maar wel recht hebt op kinderopvangtoeslag kan je peuter gemiddeld twee dagdelen per week naar onze peuteropvang. Afhankelijk van de locatie, beschikbare plaats en de leeftijd kan je kind na overleg meer dagdelen worden geplaatst.


Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders.

Bereikbaarheid: Bus 190, halte Bospolderstraat / Bus 383, halte Station.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.


OPENINGSTIJDEN

maandag:

08.30

11.45 uur

dinsdag:

gesloten

woensdag:

08:30

11:45 uur

donderdag:

gesloten

vrijdag:

08:30

11:45 uur