Bij KindeRdam maken we voor onze communicatie met ouders gebruik van het Ouderportal. Je kunt inloggen op onze website bij Mijn Kind. Nog makkelijker is de Flexkids Ouderapp downloaden op je mobiel. Dit kan via de Play Store (Android) of de App Store (Apple). 

In het Ouderportal en de Ouderapp staat dezelfde informatie:

  • Je kunt er eenvoudig je persoonlijke gegevens bekijken en aanpassen.
  • Verder vind je er alle facturen en documenten die te maken hebben met de plaatsing van je kind. 
  • En wist je dat we ook regelmatig foto’s posten in het Ouderportal en de Ouderapp? Zo houden we je goed op de hoogte van wat je kind allemaal meemaakt op de groep.

Neem dus regelmatig een kijkje, dan hoef je nooit iets te missen!


Instructies gebruik ouderportal en ouderapp
Wil je weten hoe het Ouderportal of de Ouderapp werkt? Hieronder vind je een aantal instructievideo's.


Voor Flexkids: Klik op tekst ‘Wachtwoord vergeten’. Vul het e-mailadres in. Indien de e-mail niet in de inbox terecht is gekomen, kijk dan in de ongewenste e-mail.
Voor Konnect: Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in het onderwerp ‘inloggegevens Konnect nodig’. Geef in de e-mail door: de naam van het kind, de geboortedatum en de locatie waar de opvang wordt afgenomen. Je ontvangt dan z.s.m. van ons de nieuwe inloggegevens.


Flexkids app: Je kunt in de app meerdere dagen aanvragen vóórdat je de aanvraag bevestigt. 
LET OP: bij het bevestigen van de bestelling moet je NIET de optie ‘Ik wil de bestelde opvang alleen afnemen als alles geaccordeerd wordt’ aanklikken. Anders komt de aanvraag niet op de juiste manier bij de locatie terecht.   

Konnect app: je kunt in deze app geen meerdere dagen tegelijk aanvragen. Je moet per dag een losse aanvraag doen.