Pedagoog

Carienke de Jong
Pedagoog

Locatiemanager

Tamara Crielaard
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Nieuwe Ommoordseweg 30
3068 BT Rotterdam
T 010 44 300 33

LRK-nummer 280354472

 

Passend Buitenschoolse Opvang, fijn in de school
(P)BSO De Piloot is er speciaal voor de kinderen van SO De Piloot en SBO De Kring en is 5 dagen per week open, van einde schooltijd tot 18.30 uur. We werken met kleine groepen, geleid door pedagogisch medewerkers die ervaring hebben met kinderen die extra zorg en aandacht nodig hebben.

Alles onder 1 dak
BSO De Piloot is voortgekomen uit een bijzonder samenwerkingsverband. SO De Piloot, SBO De Kring, jeugdhulporganisatie Enver en KindeRdam werken al langer samen en vormen met ingang van 1 september 2023 Kindercampus De Piloot. En dat betekent dat het onderwijs, plusopvang en hulpverlening onder één dak zit. Binnen de Kindercampus werken we nauw met elkaar samen. We maken gebruiken van dezelfde methodieken en ook begeleidingsplannen stemmen we onderling af.

Veel mooie activiteiten
De BSO heeft de beschikking over een fijne, eigen plek binnen de school en ook kunnen we gebruikmaken van de gymzaal, de buitenspeelruimte en keuken. Volop mogelijkheden dus voor een mooi activiteitenaanbod!

Vakantieopvang
Ook in vakanties is vervelen niet nodig. Binnen het uitdagende programma BSO Vakantieland maken we regelmatig uitstapjes naar bijvoorbeeld de speeltuin en andere leuke plekken, zoals het vliegveld. Bij het samenstellen van het vakantieprogramma houden we uiteraard rekening met de behoefte van de kinderen op de BSO.

Aanmelden
Zit je kind op De Piloot of De Kring? Dan kun je langs deze weg je kind aanmelden voor BSO+. Na je inschrijving zet onze afdeling Klantadvies & Planning je aanmelding door naar onze zorgcoördinator. Zij neemt contact met je op en plaatst je kind op de wachtlijst. Wanneer er plek is, wordt er opnieuw contact met je opgenomen en maken wij een afspraak voor een intakegesprek. Ook bespreken we dan wat er verder geregeld moet worden: dit hangt af van de gemeente waarin je woont.

We hebben op dit moment 2 groepen, met plek voor 18 kinderen. Voor beide groepen is een wachtlijst. Op termijn hopen we plaats te bieden aan 24 kinderen.

Samen met ouders: ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders.

Bereikbaarheid: goed bereikbaar met metro A/B, halte Graskruid en bus 35, halte Graskruid

Parkeergelegenheid: voldoende gratis parkeergelegenheidOPENINGSTIJDEN

maandag:

einde school

18.30 uur

dinsdag:

einde school

18.30 uur

woensdag:

einde school

18.30 uur

donderdag:

einde school

18.30 uur

vrijdag:

einde school

18.30 uur