Pedagoog

Su'en Verweij
Pedagoog

Locatiemanager

Saskia van Helden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Zaagmolenstraat 186, 3035 HL
Rotterdam
Oude Noorden
T 010 - 466 30 49

LRK-nummer 202.597.623

Laat je verrassen door kinderdagverblijf Pinokkio! 
Aan de buitenzijde nauwelijks opvallend, in buurthuis Mozaïek aan de bruisende Zaagmolenstraat. Maar eenmaal binnen ervaar je de rust van de grote, lichte groepsruimten en de beschutte natuurtuin.

Pinokkio is een echt Rotterdams kinderdagverblijf. Kinderen en ouders uit verschillende culturen ontmoeten elkaar hier en zorgen voor een fijne, warme sfeer. Kinderen voelen zich dan ook snel thuis in de gezellige, huiselijke omgeving.
 
Stimuleren van de ontwikkeling 
Op het kinderdagverblijf worden kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling. Allereerst vergroten zij hun sociale vaardigheden in het samenspel met leeftijdgenootjes. Daarnaast zorgen we voor uitdagende speelhoeken, waarin kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. In het voorschoolse programma Uk en Puk is veel aandacht voor taal en zelfs spelenderwijs rekenen; een goede voorbereiding op de basisschool. De kinderen krijgen ook alle ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Ieder in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Zo voelt ieder kind zich gezien en gehoord. Dat is goed voor nu én voor later!

Onze grote tuin nodigt uit om veel buiten te spelen. In de moestuin planten we zaadjes en volgen we het groeiproces van de plantjes. Samen ontdekken we hoe we gezonde voeding zelf kunnen verbouwen. En hoe leuk is het als we ook nog smullen van de opbrengst! Op deze manier willen we stimuleren dat kinderen diverse groentes en fruit proeven. Bij gezond leven hoort natuurlijk ook bewegen. Dat doen we met peutergym en allerlei leuke bewegingsspelletjes. We zijn niet voor niets een Lekker Fit!-locatie. Bewegingsactiviteiten doen we het liefst in de tuin, maar bij slecht weer kunnen we ook gebruik maken van de gymzaal in het buurthuis. 

Kom eens langs 
Wil je eens met eigen ogen zien hoe fijn het is bij Pinokkio? Schrijf je dan hier in voor een rondleiding. Je bent van harte welkom! 


Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders.

Bereikbaarheid: Tram 8, halte Benthuizerstraat / Tram 4, halte Van den Hoonaardstraat.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving.


OPENINGSTIJDEN

maandag:

07:30

18:00 uur

dinsdag:

07:30

18:00 uur

woensdag:

07:30

18:00 uur

donderdag:

07:30

18:00 uur

vrijdag:

07:30

18:00 uur