Pedagoog

Su'en Verweij
Pedagoog

Gebiedsmanager

Esther van Wagtendonk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebiedsmanager

Adres

Zaagmolenstraat 186, 3035 HL
Rotterdam
Oude Noorden
T 010 - 466 30 49

LRK-nummer 202.597.623

Laat je verrassen door kinderdagverblijf Pinokkio! 
Aan de buitenzijde nauwelijks opvallend, in buurthuis Mozaïek aan de bruisende Zaagmolenstraat. Maar eenmaal binnen ervaar je de rust van de grote. lichte groepsruimten ede beschutte natuurtuin.

Pinokkio is een echt Rotterdams kinderdagverblijf. Kinderen en ouders uit verschillende culturen ontmoeten hier elkaar en zorgen voor een fijne, warme sfeer. Kinderen voelen zich dan ook snel thuis in de gezellige, huiselijke omgeving.  
 
Stimuleren van de ontwikkeling 
Op het kinderdagverblijf worden kinderen gestimuleerd in hun ontwikkeling. Allereerst vergroten zij hun sociale vaardigheden in het samenspel met leeftijdgenootjes. Daarnaast zorgen we voor uitdagende speelhoeken, waarin kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen latenIn het voorschools programma Uk en Puk is veel aandacht voor taal en zelfs spelenderwijs rekenen; een goede voorbereiding voor de basisschool. De kinderen krijgen ook alle ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Ieder in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Zo voelt ieder kind zich gezien en gehoordDat is goed voor nu én voor later! 

Onze grote tuin nodigt uit om veel buiten te spelen. Ide moestuin planten we zaadjes en volgen we het groeiproces van de plantjes. En natuurlijk smullen we van de opbrengst. We eten regelmatig warm en vegetarisch en maken de kinderen zo bewust van duurzaam en gezond eten en leven. Daar hoort ook veel bewegen bij, met peutergym en allerlei leuke bewegingsspelletjesWe zijn niet voor niets een Lekker Fit!-locatie. Bewegingsactiviteiten doen we het liefst in de tuin, maar bij slecht weer kunnen we ook gebruik maken van de gymzaal in het buurthuis 

Kom eens langs 
Wil je eens met eigen ogen zien hoe fijn het is bij PinokkioSchrijf je dan hier in voor een rondleiding. Je bent van harte welkom! 


Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders.

Bereikbaarheid: Tram 8, halte Benthuizerstraat / Tram 4, halte Van den Hoonaardstraat.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving.


OPENINGSTIJDEN

maandag:

07:30

18:00 uur

dinsdag:

07:30

18:00 uur

woensdag:

07:30

18:00 uur

donderdag:

07:30

18:00 uur

vrijdag:

07:30

18:00 uur