Pedagoog

Simon Hay
Pedagoog

Locatiemanager

Anja Lukas
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Locatiemanager

Rebecca Kats
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager


Adres
Spaanseweg 20
3028 HW Rotterdam West
Delfshaven - Oud Mathenesse/Spangen
LRK-nummer 165.013.035 (KDV) | 615.977.169 (BSO)
E kinderdagverblijf: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E BSO: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T kinderdagverblijf: 010 - 262 17 33
T BSO: 06 - 43 53 87 36

Spelen, leren en ontdekken
Kindcentrum Prinses Amalia biedt dagopvang aan baby’s, dreumesen en peuters (0 tot 4 jaar) en buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Je vindt bij ons ook een peuterplusgroep voor kinderen van 2 en 3 jaar.

De baby’s
Er zijn 4 babygroepen (maximaal 8 kinderen per groep) voor kinderen van 10 weken tot 24 maanden. Eten, slapen en spelen gebeurt niet volgens een vast schema, maar helemaal in het individuele ritme van je baby. We geven je baby alle ruimte om te spelen en zich te ontwikkelen, in een veilige en vertrouwde omgeving. Daarom staan er ook altijd 2 vaste gezichten op de groep.

De dreumesen
Er zijn 2 groepen (maximaal 11 kinderen per groep) voor kinderen van 18 maanden tot 3 jaar. Wat een leuke fase! Geen baby meer, maar ook nog geen peuter. Je kind leert net z’n eerste woordjes en zinnetjes uitspreken en is volop aan het ontdekken. Wat is het geweldig om die zelfstandigheid te stimuleren. Als je kind zich na een paar keer oefenen zelf uitkleedt, zijn wij enorm trots. Dit is ook de fase waarin je kind leert om afscheid te nemen van papa en mama. Wij zijn er dan om de kinderen een veilig en geborgen gevoel te geven.

De peuters
Er zijn 4 groepen (maximaal 10 (Plusgroep) of 16 kinderen per groep) voor kinderen van 2 en 3 jaar. De peutertijd is een spannende fase! Je peuter leert in korte tijd veel bij, groeit hard en ontwikkelt zich in rap tempo. Wij begeleiden en stimuleren je kind hier graag bij, in een geborgen omgeving. Voor kinderen die extra zorg en begeleiding nodig hebben bij hun ontwikkeling is er onze peuterplusgroep voor maximaal 10 kinderen.

De BSO-kinderen
Er is 1 groep (maximaal 11 kinderen) voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Onze BSO-kinderen spelen veel buiten, onder andere in de prachtige groene speeltuin, met van hout gemaakte spelmateriaal waar ze veel kunnen ontdekken. Op loopafstand is er ook een kinderboerderij waar de kinderen de dieren kunnen verzorgen. We organiseren ook regelmatig activiteiten zoals zelfverdedigingslessen en theaterlessen. Maar wil een kind even lekker in een boek duiken of chillen met vriendjes, dan kan dat natuurlijk ook. Veel mag, weinig moet. De kinderen gaan lopend van en naar school, maar als de school wat verder weg staat worden zij met de auto of de BSO-bus gebracht.

      Inschrijven      

      Vraag een rondleiding aan     

Samen met ouders: ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Binnen het kindcentrum is een oudercommissie (OC) actief.

Vakantieopvang BSO: ook in de vakanties hoeft je kind zich niet te vervelen. In de zomervakantie kunnen de kinderen deelnemen aan BSO Vakantieland: een superleuk programma met uitdagende activiteiten rondom verschillende thema's. Ook in de andere vakanties zijn er superleuke activiteitenprogramma’s.

Bereikbaarheid: bus 38 of 42, halte Spaanseweg / Tram 8, halte Spangen

Parkeergelegenheid: er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.Gekoppelde scholen

Al-Ghazalischool website
Auris Hildernisseschool website
OBS Kasteel Spangen website
Prinses Margrietschool website

Openingstijden kinderdagverblijf

OPENINGSTIJDEN

maandag:

07.00

19.00 uur

dinsdag:

07.00

19.00 uur

woensdag:

07.00

19.00 uur

donderdag:

07.00

19.00 uur

vrijdag:

07.00

19.00 uur

schoolvakanties:

07.00

19.00 uur

 
Openingstijden BSO

OPENINGSTIJDEN

maandag VSO:

07:00

aanvang school

maandag NSO:

uitgaan school

19:00 uur

dinsdag VSO:

07:00

aanvang school

dinsdag NSO:

uitgaan school

19:00 uur

woensdag VSO:

07:00

aanvang school

woensdag BSO:

uitgaan school

19:00 uur

donderdag VSO:

07:00

aanvang school

donderdag BSO:

uitgaan school

19:00 uur

vrijdag VSO:

07:00

aanvang school

vrijdag BSO:

uitgaan school

19:00 uur