Pedagoog

Carienke de Jong
Pedagoog

Locatiemanager

Tamara Crielaard
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Ringdijk 84
3054 KV Rotterdam
Hillegersberg Noord
T 010 - 443 00 36

LRK-nummer 631.029.345

BSO+, fijn in de school 
BSO+ het ROeR is er speciaal voor de kinderen van de SO-basis afdeling van mytylschool de Brug en is met ingang van 26 augustus 2024, 5 dagen per week open, van einde schooltijd tot 18.30 uur. We werken met een kleine groep, geleid door pedagogisch medewerkers die ervaring hebben met kinderen die extra zorg en aandacht nodig hebben. 

Nauwe samenwerking 
Op de SO-basis afdeling van mytylschool de Brug wordt onderwijs gegeven aan leerlingen van 4 t/m 12 jaar met een lichamelijke beperking. Soms hebben de leerlingen een bijkomende verstandelijke beperking. De BSO en school werken nauw met elkaar samen. We maken gebruik van dezelfde methodieken en werken vanuit dezelfde kernwaarden. 

Veel mooie activiteiten 
De BSO heeft de beschikking over een fijne, eigen plek binnen de school en ook kunnen we gebruikmaken van de multifunctionele hal en de buitenspeelruimte. Volop mogelijkheden dus voor een mooi activiteitenaanbod! 

Vakantieopvang 
Ook in vakanties is vervelen niet nodig. Binnen het uitdagende programma BSO Vakantieland maken we regelmatig uitstapjes naar bijvoorbeeld de speeltuin en andere leuke plekken, zoals het vliegveld. Bij het samenstellen van het vakantieprogramma houden we uiteraard rekening met de behoefte van de kinderen op de BSO. 

Aanmelden 
Zit je kind op mytylschool de Brug? Dan kun je langs deze weg je kind aanmelden voor BSO+. Na je inschrijving zet onze afdeling Klantadvies & Planning je aanmelding door naar onze zorgcoördinator. Zij neemt contact met je op en plaatst je kind op de wachtlijst. Wanneer er plek is, wordt er opnieuw contact met je opgenomen en maken wij een afspraak voor een intakegesprek. Ook bespreken we dan wat er verder geregeld moet worden: dit hangt af van de gemeente waarin je woont. 
Let op: alleen kinderen van mytylschool De Brug komen in aanmerking voor een plekje op de BSO+. Met ingang van januari 2025 komen ook kinderen van Tyltylschool Rotterdam in aanmerking voor plaatsing. 


Gekoppelde scholen

Mytylschool de Brug website

OPENINGSTIJDEN

maandag:

14.30

18.30 uur

dinsdag:

14.30

18.30 uur

woensdag:

14.30

18.30 uur

donderdag:

14.30

18:30 uur

vrijdag:

14.30

18.30 uur

schoolvakanties:

07.30

18.30 uur

schoolsluitingsdagen:

08.30

18.30 uur