Pedagoog

Su'en Verweij
Pedagoog

Locatiemanager

Marjo Meyboom
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LocatiemanagerAdres

Heersdijk 13 + 23
3194 KA Rotterdam, Hoogvliet
Tussenwater
LRK-nummer 146.643.203 (kinderdagverblijf) | 111.929.921 (BSO)

T 010 - 231 37 77 (kinderdagverblijf) | 010 - 231 37 63 (BSO)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (kinderdagverblijf) | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)


Kindcentrum Spetters Hoogvliet bestaat uit een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang (BSO). We zitten in het grote verzamelgebouw aan de Heersdijk (op nummer 13 en 23), tegenover metrostation Tussenwater.

Op het kinderdagverblijf hebben we:

  • 2 babygroepen
  • 2 peutergroepen
  • 1 groep voor baby’s en peuters

In een liefdevolle, huiselijke sfeer kunnen de kinderen ongedwongen de wereld ontdekken – binnen én buiten. We werken met de voorschoolse educatie-methode Uk & Puk, dat verschillende thema’s heeft over herkenbare onderwerpen als Regen, Dit ben ik, Knuffels, Hoera een baby!, Eet smakelijk en nog veel meer. Natuurlijk draait het bij Uk & Puk niet om lesjes geven en lesjes leren. Uk & Puk leert baby'tjes, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen! En bij een goede basis horen natuurlijk gezonde maaltijden en tussendoortjes.

De BSO
Alle kinderen van basisschool ’t Prisma zijn van harte welkom op onze BSO op Heersdijk 13. Hier kunnen zij hun talenten ontdekken en ermee aan de slag. De kinderen kunnen zelf kiezen wat ze bij ons na schooltijd willen doen – speel- en activiteitenhoeken genoeg! We hebben elke ruimte voor specifieke leeftijden ingericht. Zo is er een ontdekhoek, een bouwhoek, leeshoek, beautyhoek, beweeghoek, er kan muziek worden gemaakt en geknutseld. De kinderen gaan elke dag ook even lekker naar buiten – op het eigen speelplein of op een van de andere leuke speelplekken in en om de wijk Tussenwater.

      Inschrijven      

      Vraag een rondleiding aan     

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Bij kinderdagverblijf Spetters Hoogvliet is een oudercommissie (OC) actief. Deze werkt nauw samen met de OC van de naastgelegen BSO Spetters Hoogvliet. Het streven is om naar behoefte enkele ouderavonden per jaar te organiseren over uiteenlopende, voor ouders interessante onderwerpen.

Bereikbaarheid: Metrolijn C en D, halte Tussenwater / Bus 78 en 80, halte Hoogvliet Metro.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.


OPENINGSTIJDEN

maandag:

07.30

18.00 uur

dinsdag:

07.30

18.00 uur

woensdag:

07.30

18.00 uur

donderdag:

07.30

18.00 uur

vrijdag:

07.30

18.00 uur

verlengde opvang:

vanaf 07.00 uur

Vervoer en begeleiding BSO
De kinderen uit groep 1 t/m 4 zitten in het verder gelegen hoofdgebouw van ’t Prisma aan de Nieuwe Wetering. Onze pedagogisch medewerkers halen en brengen hen lopend van en naar school. De kinderen uit groep 5 t/m 8 zitten in hetzelfde pand als de BSO, dus zij kunnen zelfstandig van en naar de BSO.

Vakantieopvang BSO
Ook tijdens de schoolvakantieweken is vervelen niet nodig. De BSO-kinderen kunnen in vakanties deelnemen aan vele leuke gevarieerde activiteiten rondom enkele thema's uit ons wekelijks DoenKids-programma; BSO Vakantieland.

Gekoppelde scholen

OBS Prisma - Heersdijk website
OBS Prisma - Nieuwe Wetering website


OPENINGSTIJDEN

maandag VSO:

07.30

aanvang school

dinsdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

dinsdag VSO:

07.30

aanvang school

dinsdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

woensdag VSO:

07.30

aanvang school

woensdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

woensdag VSO:

07:30

aanvang school

donderdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

vrijdag VSO:

07.30

aanvang school

vrijdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

verlengde opvang:

vanaf 07.00 uur

In overleg is verlengde opvang tijdens de schoolvakanties mogelijk.