Pedagoog

Su'en Verweij
Pedagoog

Elisabeth van Harten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

 

Adres

Heersdijk 13 + 23
3194 KA Rotterdam, Hoogvliet
Tussenwater
LRK-nummer 146.643.203 (kinderdagverblijf) | 111.929.921 (BSO)

T 010 - 231 37 77 (kinderdagverblijf) | 010 - 231 37 63 (BSO)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (kinderdagverblijf) | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)


Kindcentrum Spetters Hoogvliet is gevestigd in gebouw 't Scharnier en bestaat uit kinderdagverblijf Spetters Hoogvliet en BSO Spetters Hoogvliet.

Het kinderdagverblijf heeft twee babygroepen en twee peutergroepen die allen aan de centrale hal grenzen waar de kinderen regelmatig (samen) spelen. De kinderen  worden ontvangen in een huiselijke sfeer, waar zij de kans krijgen hun talenten te ontdekken en te benutten. Er is aandacht voor gezonde voeding en enkele dagen per week staat er een extra (warm) hapje op het menu. Kindcentrum Spetters Hoogvliet werkt met de VVE-methode Puk&Ko. Regelmatig worden kinderactiviteiten georganiseerd waarbij ook de ouders van harte uitgenodigd worden actief aanwezig te zijn.

De BSO bevindt zich op de begane grond van het grote verzamelgebouw vlak naast metrostation Tussenwater. Er zijn diverse speel- en activiteitenhoeken ingericht zodat de kinderen eigen keuzes kunnen maken. De ruimtes zijn afgestemd op specifieke leeftijden en wensen en behoeftes van de kinderen; zo is er een ontdekhoek, bouwhoek, leeshoek, beautyhoek, beweeghoek en diverse muziek- en knutselmogelijkheden. De kinderen spelen elke dag buiten; op het eigen speelplein van kindcentrum Spetters of op andere speellocaties in en om de wijk Tussenwater. Daarnaast is er bij BSO Spetters Hoogvliet ook nog volop aandacht voor koken en bakken! 

Op deze BSO wordt gewerkt met duo-groepen.

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Bij kinderdagverblijf Spetters Hoogvliet is een oudercommissie (OC) actief. Deze werkt nauw samen met de OC van de naastgelegen BSO Spetters Hoogvliet. Het streven is om naar behoefte enkele ouderavonden per jaar te organiseren over uiteenlopende, voor ouders interessante onderwerpen.

Bereikbaarheid: Metrolijn C en D, halte Tussenwater / Bus 78 en 80, halte Hoogvliet Metro.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.


OPENINGSTIJDEN

maandag:

07:00

18:30 uur

dinsdag:

07:00

18:30 uur

woensdag:

07:00

18:30 uur

donderdag:

07:00

18:30 uur

vrijdag:

07:00

18:30 uur

Vervoer en begeleiding BSO
De kinderen worden gehaald en gebracht bij basisschool 't Prisma. Deze school heeft twee gebouwen, de onderbouw- en middenbouwgroepen zitten in het verdergelegen hoofdgebouw aan de Nieuwe Wetering. De jongste kinderen worden vervoerd met een Stint (elektrische bakfiets). De bovenbouw van de school bevindt zich in hetzelfde pand als de BSO. Onder toezicht lopen de kinderen hier zelf naartoe.

Vakantieopvang BSO
Ook tijdens de schoolvakantieweken is vervelelen niet nodig. De BSO wordt dan samengevoegd met BSO Kanjerplein uit de wijk Oudeland en gezamelijk kunnen zij deelnemen aan vele leuke gevarieerde activiteiten rondom enkele thema's uit ons wekelijks DoenKids-programma; BSO Vakantieland.

Gekoppelde scholen

OBS Prisma - Heersdijk website
OBS Prisma - Nieuwe Wetering website


OPENINGSTIJDEN

maandag VSO:

07:00 uur

aanvang school

maandag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

dinsdag VSO:

07:00 uur

aanvang school

dinsdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

woensdag VSO:

07:00 uur

aanvang school

woensdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

donderdag VSO:

07:00 uur

aanvang school

donderdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

vrijdag VSO:

07:00 uur

aanvang school

vrijdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

schoolvakanties:

07:00

18:30 uur