Pedagoog

Su'en Verweij
Pedagoog

Locatiemanager

Chantal Berghout - Tabak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Plevier 97
3191 GA Rotterdam, Hoogvliet
Boomgaardshoek
T 010 - 416 72 52

LRK-nummer 322.691.394

Veel bewegen en buiten spelen bij BSO Sterrenplein
Bij BSO Sterrenplein draait alles om spel en beweging. De kinderen hebben veel plezier buiten, zoals op het grote schoolplein van sportieve basisschool De Plevier. Daar kunnen ze voetballen, klimmen, klauteren en ook gewoon ontspannen en de natuur ontdekken. We organiseren hier vaak actieve spelletjes.

Ook binnen veel te kiezen
Binnen is er ook veel te doen. De BSO-ruimte bij Sterrenplein is zo opgezet dat kinderen worden aangemoedigd om verschillende spelletjes op verschillende plekken te doen. We hebben ook andere ruimtes die we kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld om te knutselen, muziek te maken of te koken. Kinderen mogen zelf kiezen wat ze willen doen. We hebben ook een wekelijks programma met activiteiten.

Onze groepen (4-8 jaar)
Het is belangrijk dat kinderen zich bij ons thuis voelen, in een veilige omgeving. Nadat we ze ophalen, eten we samen iets en daarna mogen de kinderen zelf kiezen waar ze zin in hebben. Omdat we in het schoolgebouw zitten, hebben we ook een goed contact met de school.

BSO Sterrenplein heeft 2 groepen voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Als kinderen 9 worden, gaan ze naar de 9+ groep op BSO Oaseplein. Een begeleider haalt ze op, of ze mogen zelf naar de BSO fietsen met toestemming van hun ouders. Bij BSO Sterrenplein werken we in duo-groepen. Sterrenplein heeft 2 groepen in de school (Little stars en Mini stars) die samenwerken door ruimtes te delen, samen dingen te doen en met dezelfde collega’s werken.

      Inschrijven      

      Vraag een rondleiding aan     

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. BSO Sterrenplein heeft samen met BSO Oaseplein een actieve oudercommissie. We organiseren regelmatig activiteiten voor de kinderen waarbij we de ouders uitnodigen voor deelname.

Vervoer en begeleiding
BSO Sterrenplein bevindt zich in het mooie, nieuwe gebouw van de sportieve openbare basisschool de Plevier. Het brengen en halen van de kinderen is daardoor eenvoudig geregeld. Vakantieopvang

Vakantieopvang
Ook in de schoolvakanties is vervelen niet nodig. De kinderen kunnen deelnemen aan leuke en gevarieerde activiteiten rondom verschillende thema's; BSO Vakantieland.

Bereikbaarheid: Bus 80, halte Duifhuisweg / Metrolijn C en D, halte Tussenwater. 
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.

Gekoppelde scholen

OBS De Plevier website

OPENINGSTIJDEN

maandag VSO:

07.00 uur

aanvang school

maandag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

dinsdag VSO:

07.00 uur

aanvang school

dinsdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

woensdag VSO:

07.00 uur

aanvang school

woensdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

donderdag VSO:

07.00 uur

aanvang school

donderdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

vrijdag VSO:

07.00 uur

aanvang school

vrijdag NSO:

uitgaan school

18.30 uur

schoolvakanties:

07.30 uur

18.00 uur

In overleg is verlengde opvang tijdens de schoolvakanties mogelijk.