Pedagoog

Su'en Verweij
Pedagoog

Adres

Aalreep 24
3192 SE Rotterdam, Hoogvliet
Boomgaardshoek
T 010 - 416 72 52

LRK-nummer 212.802.021


BSO Sterrenplein besteedt dagelijks aandacht aan sport en spel. De kinderen spelen veel buiten op de verschillende pleinen, waaronder op het uitnodigende grote schoolplein met diverse speeltoestellen, en er worden regelmatig bewegingsspelen georganiseerd. De groepsruimtes van BSO Sterrenplein zijn zo ingedeeld dat het de kinderen uitnodigt tot allerlei spelactiviteiten. De kinderen kunnen een keuze maken uit verschillende activiteiten; er wordt gewerkt met een wekelijks DoenKids-programma (voorbeeld). We vinden het belangrijk dat de kinderen zich bij ons thuis voelen, in een veilige omgeving. Na het ophalen eten en drinken we iets met elkaar en dan kiezen de kinderen zelf wat ze bij de BSO willen doen. Doordat de BSO zich in het schoolgebouw bevindt hebben we een goed contact met het schoolteam.

BSO Sterrenplein heeft 2 basisgroepen voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Kinderen die 9 jaar worden stromen door naar de 9+ groep die is gevestigd op BSO Oaseplein. Zij worden door een pedagogisch medewerker uit school gehaald of mogen met toestemming van ouders zelf naar de BSO fietsen.

Op deze BSO wordt gewerkt met duo-groepen.

      Inschrijven      

      Vraag een rondleiding aan     

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. BSO Sterrenplein heeft samen met BSO Oaseplein een actieve oudercommissie. We organiseren regelmatig activiteiten voor de kinderen waarbij we de ouders uitnodigen voor deelname.

Vervoer en begeleiding
BSO Sterrenplein bevindt zich in het gebouw van basisschool de Plevier. Het brengen en halen van de kinderen is daardoor eenvoudig geregeld. 

Vakantieopvang
Ook in de schoolvakanties is vervelen niet nodig. De kinderen kunnen deelnemen aan leuke en gevarieerde activiteiten rondom verschillende thema's; BSO Vakantieland.

Bereikbaarheid: Bus 80, halte Duifhuisweg / Metrolijn C en D, halte Tussenwater. 
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.

Gekoppelde scholen

OBS De Plevier website

OPENINGSTIJDEN

maandag VSO:

07:00 uur

aanvang school

maandag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

dinsdag VSO:

07:00 uur

aanvang school

dinsdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

woensdag VSO:

07:00 uur

aanvang school

woensdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

donderdag VSO:

07:00 uur

aanvang school

donderdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

vrijdag VSO:

07:00 uur

aanvang school

vrijdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

schoolvakanties:

07:00 uur

18:00 uur

In overleg is verlengde opvang tijdens de schoolvakanties mogelijk.