Pedagoog

Su'en Verweij
Pedagoog

Gebiedsmanager

Roza Boudestijn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebiedsmanager

Locatiemanager

Lisa de Jong
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Memlingstraat 2
2923 XS Krimpen aan den IJssel
Kortland-Zuid
T 0180 - 51 42 42

LRK-nummer 134.190.178


Peuteropvang 't Zonneroosje biedt Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) aan. We gebruiken hiervoor het programma Speelplezier. Aan de hand van wisselende thema's leren de kinderen al spelend de wereld ontdekken.

Peuteropvang 't Zonneroosje is al jaren gevestigd in het gebouw van de Rudolf Steinerschool Krimpen a/d IJssel. De pedagogische uitgangspunten sluiten goed aan bij het vrijeschoolonderwijs. De kinderen bakken bijvoorbeeld hun eigen broodjes en bereiden allerlei lekkere gerechten.Tenminste, als ze niet lekker aan het buitenspelen zijn. Kenmerkend voor de groep is de onvoorwaardelijke aandacht voor de kinderen, de specifieke invulling van de speelochtenden en de natuurlijke benadering van de kinderen. Zo kunnen de peuters zich ontwikkelen tot kinderen die de wereld vol vertrouwen tegemoet kunnen treden.

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Wil je daarnaast actief meedenken over belangrijke zaken als de kwaliteit van onze kinderopvang, ons pedagogisch beleid, de openingstijden en het prijsbeleid? We verwelkomen je graag in onze oudercommissie. Aanmelden kan eenvoudig bij één van onze pedagogisch medewerkers.

Bereikbaarheid: Bus 96, 97, 98, 194, 195, 196, 295 en 383, halte Krimpen a/d IJssel Busstation / 97, 98 en 196, halte Raadhuisplein.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.OPENINGSTIJDEN

maandag:

8:30

12:30 uur

dinsdag:

8:30

12:30 uur

woensdag:

gesloten

donderdag:

8:30

12:30 uur

vrijdag:

8:30

12:30 uur