Pedagoog

Su'en Verweij
Pedagoog

Gebiedsmanager

Esther van Wagtendonk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebiedsmanager

Adres

Tak van Poortvlietstraat 45
3038 NW Rotterdam
Bergpolder
T 010 - 465 94 73

LRK-nummer 178720446


't Zonnetje is gevestigd in de karakteristieke Staatsliedenbuurt. Wij hebben een grote natuurtuin met wilgentenen speeltoestellen. Hoge bomen geven schaduw in de zomer en plezier in de herfst. Met onze moestuintjes als middelpunt is onze tuin een oase van rust. Wij gaan met de kinderen graag en veel naar buiten. Kinderen genieten volop van taakjes als blad verzamelen en de zandbak aanvegen. Ook andere werkjes zoals wieden en oogsten in onze tuintjes, bieden alle ruimte voor fantasiespel en ontdekkingen bij kinderdagverblijf 't Zonnetje.

ModderDag
Ter ere van ModderDag 2020 hadden we bezoek van een cameraploeg van SBS6 Hart van Nederland. Zij vroegen ons te mogen filmen op onze locatie. Wij werken daar graag aan mee, om te kunnen laten zien hoe waardevol kinderopvang is voor de kinderen. Het samen spelen en buiten spelen. Maar ook het idee achter ModderDag en hoe belangrijk spelen met modder, zand en water is voor de ontwikkeling van kinderen.

De cameraploeg heeft leuke beelden gemaakt. De kinderen speelden ongestoord in de modder, maar vonden die grote camera toch ook wel interessant. Onze pedagoog Simon Hay en de locatiemanager, Esther van Wagtendonk, hebben interviews gegeven over het belang van ModderDag. Bekijk deze uitzending hier terug. 


Samen met ouders

Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Wij hebben een enthousiaste en actieve oudercommissie (OC). Zij zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bereikbaarheid: Tramlijn 25, halte Schieweg.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving.

OPENINGSTIJDEN

maandag:

07:30

18:00 uur

dinsdag:

07:30

18:00 uur

woensdag:

07:30

18:00 uur

donderdag:

07:30

18:00 uur

vrijdag:

07:30

18:00 uur