Pedagoog

Carienke de Jong
Pedagoog

Locatiemanager

Kimberly Speelmans
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager


Adres
Beukendaal 191
3075 LE Rotterdam
Vreewijk
T. 010 - 432 51 53
E-mailadres kinderdagverblijf: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mailadres BSO: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LRK-nummer 894.628.203 (kinderdagverblijf) | 202.791.579 (BSO)


Kindcentrum Vreewijk is gevestigd in een klassiek schoolgebouw en bestaat uit een kinderdagverblijf en BSO. Daarnaast bieden we op deze locatie ook Plusopvang aan voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kindcentrum Vreewijk is bovendien ook een Lekker Fit! locatie.

De grote ruimtes en hoge plafonds van het kindcentrum zorgen voor een fijne rustige sfeer. Daarnaast hebben we de beschikking over een grote tuin - om in te verdwalen - met nog veel meer speelmogelijkheden. De kinderen kunnen er zelfs hutten bouwen en in bomen klimmen. Dat doen ze dan ook graag ...

Om het spelen nog leuker te maken, hebben de kinderen binnen de beschikking over 'echte' materialen, zoals pannen, afwasspulletjes en lege verpakkingen in het eigen winkeltje. Daarnaast kunnen we dankzij de multifunctionele inrichting van onze accommodatie de maandelijkse thema's en daaraan gekoppelde activiteiten echt tot leven laten komen.

De kinderen voelen zich thuis in het kindcentrum, maar ook de ouders komen er graag. Met dank aan het hechte team pedagogisch medewerkers die veel aandacht schenken aan de betrokkenheid van ouders.

      Inschrijven     

      Vraag een rondleiding aan     

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. We hebben een actieve oudercommissie (OC) die functioneert als wijkoudercommissie voor de wijk Vreewijk. Ook ouders van BSO Buitengewoon en BSO De Kantine maken deel uit van deze oudercommissie.

Bereikbaarheid: Tramlijn 2, halte Beukendaal / Bus 76, halte Hovendaal.
Parkeergelegenheid: Er is voldoende parkeergelegenheid.


OPENINGSTIJDEN

maandag:

07:00

18:30 uur

dinsdag:

07:00

18:30 uur

woensdag:

07:00

18:30 uur

donderdag:

07:00

18:30 uur

vrijdag:

07:00

18:30 uur

Gekoppelde scholen
Bogermanschool 
Vreewijkschool
IBS Risala

Vervoer en begeleiding BSO
De kinderen van de Vreewijkschool en de Bogermanschool worden lopend door de pedagogisch medewerkers uit school gehaald.

Vakantieopvang BSO
Op BSO Vreewijk vervelen de kinderen zich ook in de vakantie niet. Iedere dag doen de kinderen leuke en uitdagende activiteiten rondom een aantal thema’s; BSO Vakantieland. Tijdens de kerst- en zomervakantie is BSO Vreewijk samengevoegd met BSO Buitengewoon en BSO De Kantine.


OPENINGSTIJDEN

maandag VSO:

07:00 uur

aanvang school

maandag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

dinsdag VSO:

07:00 uur

aanvang school

dinsdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

woensdag VSO:

07:00 uur

aanvang school

woensdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

donderdag VSO:

07:00 uur

aanvang school

donderdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

vrijdag VSO:

07:00 uur

aanvang school

vrijdag NSO:

uitgaan school

18:30 uur

schoolvakanties:

07:00

18:00 uur