Voor het eerst ouders worden. Dat is misschien wel de grootste gebeurtenis in je leven.

Wat staat je allemaal te wachten?
Er is zo veel te ontdekken, zo veel te leren en er zijn zo veel keuzes te maken.

Wel of geen gebruik maken van professionele kinderopvang?
Een van de keuzes waar je voor komt te staan, is of je kind straks naar de kinderopvang gaat. Kinderopvang is niet alleen handig als je werk en het ouderschap wilt combineren, maar is ook gewoon goed voor de ontwikkeling van je kind.

Welke vorm van opvang past bij jou?
Heb je de keuze gemaakt voor professionele kinderopvang, dan is de volgende vraag: welke vorm van opvang kies je? Op onze website kun je kennis maken met de verschillende mogelijkheden voor kinderopvang. Voor baby’s bieden we kinderdagopvang aan. Vanaf 2 jaar komt daar de keuzemogelijkheid voor een peuter(speel)groep bij. Gaat je kind eenmaal naar de bassischool, dan zijn er diverse mogelijkheden voor buitenschoolse opvang (BSO).

Voor welke organisatie/locatie kies je?
En dan is er nog de keuze: voor welke organisatie/locatie kies ik? Tips die je kunnen helpen bij het maken van die keuze vind je hier
Hier wordt onder andere het pedagogisch beleid van een kinderopvangorganisatie als aandachtspunt genoemd. Daar draait het tenslotte allemaal om. Dat KindeRdam dat ook heel belangrijk vindt, blijkt wel uit het feit dat wij vier pedagogen in dienst hebben die onze locaties daarin ondersteunen.

We nodigen je graag uit om eens een kijkje te nemen op een van onze locaties van jouw voorkeur. Weet je nog niet precies welke vorm van opvang het beste bij je past, dan helpen we je graag bij die keuze. We bekijken samen welke vorm en daarna welke locatie het beste aansluit bij jullie wensen. Hiervoor kun je contact opnemen met de afdeling klantadvies.

Waar kan ik terecht met vragen over de opvoeding van mijn kind?
Overigens stopt de ondersteuning van KindeRdam hier niet. Komt je kind eenmaal naar een van onze locaties, dan kun je bij ons ook terecht met je opvoedingsvragen. Onze pedagogen kijken en denken graag met je mee. Welkom bij KindeRdam.