UITNODIGING

Op vrijdag 31 maart a.s. wordt de Nacht van het Onderwijs​ georganiseerd.

Tijdens de Nacht is er speciale aandacht voor...

...het jonge kind. Zo geeft Betsy van de Grift (die ook op de Studiedag KindeRdam 2017 aanwezig was) van 00:00 tot 00:30 een lezing met de titel 'Jonge kinderen leren anders!'. Van 04:00 tot 05:30 draait de documentaire 'Pina kan het!' (Pina schaukelt!), die is opgenomen in een kinderdagverblijf in Berlijn. Ook is het Mamacafé​ aanwezig.

KindeRdam en al haar medewerkers maar ook u, als mogelijk geïnteresseerde, bent van harte uitgenodigd om de Nacht van het Onderwijs bij te wonen. De Nacht is namelijk voor iedereen die zich betrokken voelt bij het onderwijs in Rotterdam.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website Onderwijs010.nl en Facebook.com/RotterdamOnderwijsstad. Voor het gemak naar het overvolle en fantastische programma met sprekers, films, debat, gedichten, muziek, theater en expertmeetings.

De Nacht van het Onderwijs wordt gepresenteerd door Winfried Baijens​, presentator van het NOS 8 uur journaal en vindt plaats in KINO, het nieuwe filmtheater in het centrum van Rotterdam in het historische pand aan de Gouvernestraat 129-133. De toegang is gratis, aanvang 20:00, einde 06:00.

Tot ziens in KINO op vrijdag 31 maart!