Donderdag 13 april werd een magische activiteit georganiseerd voor de kinderen van de kinderdagverblijven Nabucco, Ouverturelaan en...

Groenendaal van kinderopvangorganisatie KindeRdam en voor de ouderen van zorgcentrum Crimpenersteyn.

Vorig jaar hielden deze kinderdagverblijven, samen met verzorgers van het zorgcentrum, een bazaar. Van de opbrengst van die bazaar werden de kinderen en de ouderen op donderdag 13 april jl. getrakteerd op een goochelshow die iedereen deed schaterlachen!

Ruim 50 kinderen trokken donderdag 13 april naar zorgcentrum Crimpenersteyn. De kinderen bezoeken met regelmaat de ouderen in het verzorgingstehuis en soms komen de ouderen ook op bezoek bij kinderdagverblijf Groenendaal. Jong en oud kunnen zo veel van elkaar leren en plezier met elkaar hebben. Dat bleek ook maar weer eens de goochelshow van goochelaar Korvera.

Iedereen genoot zichtbaar van de toverkunsten van Korvera. Op magische wijze wist Korvera jong en oud te binden en te boeien. Er werd veelvuldig gelachen. Door de kinderen die bij de ouderen op schoot zaten en door de ouderen die genoten van de trucs uit de oude doos. Ook zorgde het vertrouwde duo Jan Klaassen en Katrijn met hun boevenact voor veel hilariteit.

Iedereen kijkt terug op een geslaagde ochtend. De opbrengst van de bazaar is goed besteed!