baby op komstBereid je samen voor op het ouderschap met de gratis cursus OuderTeam.

Het aantal plaatsen is beperkt, meld je dus snel aan!

Hoera zwanger! Jullie baby komt eraan. Je kijkt er zó naar uit, je kan niet wachten om samen te gaan genieten van jullie nieuwe gezinnetje. In de praktijk blijkt dat niet altijd even makkelijk; die nieuwe rol als ouder is namelijk best even wennen. Hoe verdeel je al die nieuwe taken? Zit je wel op één lijn qua opvoeding? En hoe zorg je ervoor dat je ook nog wat tijd overhoudt voor elkaar?
KindeRdam biedt in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin de cursus OuderTeam aan. Een gratis cursus die jullie voorbereidt op het aankomende ouderschap. Zodat jullie straks nog meer van jullie nieuwe gezin kunnen genieten.

Gratis cursus in Rotterdam-Noord
OuderTeam bestaat uit vier bijeenkomsten (twee vóór en twee na de geboorte) en een digitaal programma dat je samen thuis doet. De gratis cursus wordt in Rotterdam-Noord gegeven. De eerste twee bijeenkomsten vinden plaats in mei en juni. De vervolgbijeenkomsten worden in overleg gepland waarbij we rekening houden met de uitgerekende data van de deelnemers. Het digitale programma kunnen je natuurlijk doen waar en wanneer je zelf wilt.

Ben je geïnteresseerd en …

… wonen jij en je partner in Rotterdam?
… krijgen jullie een (eerste) kind?
… willen jullie je voorbereiden op de eerste fase na de geboorte?
… vinden jullie het leuk om andere (bijna) ouders te ontmoeten?
… willen jullie straks, naast het ouderschap, ook nog tijd voor jezelf en elkaar hebben?

Meld je dan nu aan via www.cjgrotterdam.nl/ouderteam!

 Jeffrey, vader van baby Tess, over OuderTeam.nu
“Dan verwacht je samen een kind. Fantastisch! Maar gaat straks nou ook alles veranderen? En hoe kunnen we elkaar dan het beste helpen? Met OuderTeam.nu hadden we het erover. En natuurlijk hebben we ook veel gelachen. We voelden ons een echt team!”

Onderzoek naar wat (aanstaande) ouders willen
Bij OuderTeam hoort ook een onderzoek. Jij en je partner beantwoorden na de bijeenkomsten een aantal korte vragen. Ook vullen jullie drie keer een vragenlijst in: één keer voor de geboorte en twee keer erna. Jullie antwoorden worden anoniem verwerkt, zodat professionals in de zorgsector straks nog beter kunnen inspelen op de behoeften van aanstaande ouders.

Meer weten en aanmelden? Ga naar: www.cjgrotterdam.nl/ouderteam of bel 010-20 10 110.