Pedagoog

Linda ten Kortenaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pedagoog

Locatiemanager

Chantal Nass
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Coolhavenstraat 42
3024 TG Rotterdam West
Delfshaven
T 06 - 42 39 55 30 (PSG) | 06 - 89 99 14 34 (BSO)
LRK-nummer 279.099.666 (PSG) | 180.775.212 (BSO)E-mailadres peuteropvang: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mailadres BSO: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen leren door samen te spelen
Op Kindcentrum Schoonderloo vind je peuteropvang en buitenschoolse opvang onder één dak. We zitten op een prachtige plek midden in het centrum, in een karakteristiek gebouw. Aan de overkant is  de heerlijke buurttuin Schat van Schoonderloo waar we elke week wel een keer naartoe gaan. Bij het pand zelf hebben we een mooie beschutte binnentuin, schoolpleinen en een voetbalkooi waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. 

Peuteropvang
Onze peuterspeelgroep is 5 ochtenden per week geopend, van 8.45 uur tot 12.45 uur. Hier werken we volgens de antroposofische visie op kinderen en hun ontwikkeling. Dat betekent onder andere dat we veel oog hebben voor de unieke eigenschappen en talenten van ieder kind, en dat ieder kind zich op zijn/haar eigen tempo kan ontwikkelen. Ook besteden we veel aandacht aan de natuur, de seizoenen en jaarfeesten.  

Onze dagindeling loopt volgens een vast ritme, waarbij er tijd is om te spelen, met elkaar te eten, te zingen, te tekenen en voor te lezen. Bij de activiteiten op de groep maken we gebruik van de antroposofische methodiek SpeelplezierAntroversie. Hiermee leren kinderen taal, sociale en cognitieve vaardigheden door samen met andere kinderen te spelen, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerker.  

BSO
Onze BSO is voor kinderen van 4 tot 8 jaar van basisschool Harbour Bilingual, de BSO is gevestigd tegenover de school. We doen hier veel leuke en leerzame dingen. Sport, toneel, yoga, techniek, muziek: te veel om op te noemen. De activiteiten vinden binnen én buiten de BSO plaats en worden zowel door onze eigen medewerkers als vakkrachten georganiseerd. We werken ook veel samen met BSO Coolhaven, gevestigd in de school, speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Onze BSO is écht een fijne plek waar kinderen samen op ontdekking kunnen gaan! 

Voorschoolse Opvang (VSO)
We bieden voor de kinderen van Harbour Bilingual ook voorschoolse opvang (VSO) aan. Ontspannen een beetje spelen voor de schooldag van start gaat… De kinderen zijn vanaf 7.00 uur welkom. Inschrijven? Klik hier.
Let op: de VSO vindt vlakbij plaats op onze BSO Delfshaven aan de Pieter de Hoochstraat 52. We zetten de kinderen op tijd op school af

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders.

Vakantieopvang BSO
Ook in de vakanties hoeft je kind zich niet te vervelen. In de zomervakantie kunnen de kinderen deelnemen aan BSO Vakantieland: een superleuk programma met uitdagende activiteiten rondom verschillende thema's. Ook in de andere vakanties zijn er superleuke activiteitenprogramma’s.

Bereikbaarheid: Tramlijn 24, halte Ruilstraat (10 min lopen) / Metrolijn A, station Coolhaven (6 min lopen) . 
Parkeergelegenheid: Betaald parkeren
Vervoer en begeleiding: De kinderen worden door de medewerkers uit school opgehaald.


 

Openingstijden peuteropvang

OPENINGSTIJDEN

maandag:

08.45

12.45 uur

dinsdag:

08.45

12.45 uur

woensdag:

08.45

12.45 uur

donderdag:

08:45

12:45 uur

vrijdag:

08.45

12.45 uur

 

Openingstijden BSO

OPENINGSTIJDEN

maandag:

14.15

18.30 uur

dinsdag:

14.15

18.30 uur

woensdag:

12.30

18.30 uur

donderdag:

14.15

18.30 uur

vrijdag:

14.15

18.30 uur

schoolvakanties:

07.30

18.30 uur