Pedagoog

Linda ten Kortenaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pedagoog

Gebiedsmanager

Johanneke Houtgraaf
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebiedsmanager

Locatiemanager

Rachida Benali
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatiemanager

Adres

Pieter de Hoochstraat 52
3024 CS Rotterdam
T 06 41 00 30 19

LRK-nummer 275.648.990

 

                                           De wereld ontdekken op BSO Delfshaven 

Met ingang van het schooljaar 2019-2020 biedt KindeRdam buitenschoolse opvang (BSO) aan in OBS Delfshaven. De BSO heeft de beschikking over een fijne grote ruimte op de bovenverdieping. Maar ook buitenspelen doen we natuurlijk graag op het mooie schoolplein.

Kinderen zijn van nature heel nieuwsgierig. Daarom heeft BSO Delfshaven elke week een uitdagend activiteitenprogramma. Daarnaast bieden we regelmatig een van onze workshops aan.Kunst, technologie, toneel, muziek, sport? Kinderen schrijven zich graag in. Want wie wil er nou niet leren hoe je pizza’s bakt, een auto uitdeukt, een raket lanceert …  

Voorschoolse Opvang (VSO)
Vanaf het nieuwe schooljaar bieden we op BSO Delfshaven aan de Pieter de Hoochstraat 52 ook Voorschoolse Opvang (VSO) aan. Zowel kinderen van OBS Delfshaven als van Harbour Bilingual kunnen hier terecht. Even rustig wakker worden en een beetje spelen voor de schooldag van start gaat …
De kinderen zijn vanaf 7.00 uur welkom en we zorgen er natuurlijk voor dat ze op tijd in de klas zitten.

Tussenschoolse Opvang (TSO)
De pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse opvang werken ook als onderwijsassistent op school en verzorgen de opvang tussen de middag. Bekende gezichten dus voor kinderen die naar de BSO gaan. Dat is wel zo fijn.

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Binnen het kindcentrum is een oudercommissie (OC) actief. Wil je daarnaast actief meedenken over belangrijke zaken als de kwaliteit van onze kinderopvang, ons pedagogisch beleid, de openingstijden en het prijsbeleid? We verwelkomen je graag in onze oudercommissie. Aanmelden kan eenvoudig bij een van onze pedagogisch medewerkers.

Bereikbaarheid: 
Parkeergelegenheid: 

 

Vakantieopvang BSO
In de vakanties is vervelen ook niet nodig bij BSO Delfshaven. Zes weken lang kunnen de kinderen deelnemen aan heel veel leuke en uitdagende activiteiten rondom verschillende thema's; BSO Vakantieland.

Gekoppelde scholen

OBS Delfshaven website