Op zoek naar opvang dicht in de buurt van huis of werk? Vul hieronder je gegevens in en zie welke mogelijkheden KindeRdam je biedt.

Hé, mag jij ook naar de BSO?

Een TOFFE TIJD, die heb je op de BSO van KindeRdam!

Freerunnen, dansen, yoga, zingen, bootcampen, animaties maken, toneelspelen … Je doet het op de BSO’s van KindeRdam. Omdat we jou, je vriendjes en vriendinnetjes graag een TOFFE TIJD willen bieden. Een tijd om samen lol te maken dus. Maar ook een tijd om op ontdekking te gaan. Geen tijd te verliezen dus …

Tijd voor TOFFE TIJD!

Op onze BSO’s zorgen we elke week voor mega veel leuke activiteiten. Daarnaast kan je ook regelmatig aan een van onze 1000 (!) workshops meedoen. Omdat we weten dat jij supernieuwsgierig bent, dat je graag wilt ontdekken wat voor talenten je allemaal hebt en je niet kan wachten om samen met je maatjes op stap te gaan.

Pizza’s bakken, een auto uitdeuken, een raket lanceren, op stap met de waterpolitie …

Ga je mee?


Mogelijkheden voor buitenschoolse opvang (BSO) bij KindeRdam

Voorschoolse opvang (VSO)
Vóór schooltijd opvang nodig? Geen probleem met de voorschoolse opvang (VSO) van KindeRdam. Niet alle locaties bieden deze vorm van opvang overigens aan, maar er is altijd een locatie in de buurt te vinden. Weten wat de beste optie is? Neem contact op met de afdeling klantadvies. Zij helpen je graag verder.

Naschoolse opvang (NSO)
De opvang van kinderen na schooltijd en tijdens schoolweken noemen we Naschoolse Opvang (NSO). Deze opvang wordt vaak buitenschoolse opvang genoemd. Hiervoor kunt u op BSO's van KindeRdam terecht. Kijk bij de gewenste locatie voor de exacte openingstijden.

Tussenschoolse opvang (TSO) of overblijven
Op scholen zonder continurooster eten kinderen tussen de middag thuis. Komt dit niet uit? KindeRdam biedt op een aantal scholen Tussenschoolse Opvang (TSO) of overblijven. Hoe dit geregeld is, is per school verschillend. Voor vragen kun je het beste contact opnemen met de school of met onze afdeling Klantadvies
De TSO wordt over 10 maanden gefactureerd, de maanden juli en augustus ontvang je geen factuur. Wil je je inschrijven? Dat kan eenvoudig via aanmelden.

Een Toffe Tijd, ook in de vakantie
Tijdens de vastgestelde schoolvakantieweken zijn veel BSO's van KindeRdam gewoon geopend. Om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende vriendjes zijn om mee te spelen, worden soms locaties samengevoegd. Tijdens vakanties bieden we extra veel leuke activiteiten aan. Want ook in de vakantie heb je op de BSO een Toffe Tijd!
Alleen tijdens de vakantieweken opvang afnemen? Ook dat kan. Informeer hiernaar bij de gewenste locatie of neem contact op met onze afdeling klantadvies.

Opvang op schoolvrije dagen
In principe geldt: 'school dicht, BSO open'. Dus ook tijdens schoolvrije dagen zoals vermeld in de schoolkalender is opvang mogelijk, afhankelijk van het opvangpakket dat je kiest. Valt de schoolvrije dag op een dag waarop je normaal ook opvang afneemt, dan is je kind de hele dag van harte welkom. Valt een schoolsluitingsdag op een andere dag, dan kun je deze dag extra inkopen. Een vakantiedag kan niet ingezet worden op een schoolsluitingsdag. Om ervoor te zorgen dat er voldoende vriendjes zijn om mee te spelen, kan de opvang op een andere locatie plaatsvinden.